LEPICOL pudră păreri forumuri. LEPICOL prospect, indicații, contraindicații și prețuri.

Părerea comentariilor despre LEPICOL pudră extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre laxative naturiste pentru menținerea unui tranzit intestinal normal:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei comentariilor prețul LEPICOL pudră era de aproximativ 27 lei în farmaciile Dr. Max.

În acest prospect găsiți: Ce este LEPICOL pudură și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați LEPICOL pudură; Compoziție LEPICOL pudură; Cum să utilizați LEPICOL pudură; Reacții adverse posibile si contraindicatii LEPICOL pudură.
lepicol pudra pareri forum laxative naturale fara efecte secundare

Ce este și pentru ce se utilizează LEPICOL pudră

Conform prospectului, Lepicol este un supliment alimentar bogat in fibre conținând inulina si psyllium care contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal. Aceste doua ingrediente pot asigura împreună doza zilnica de fibre recomandata.

Cel de-al treilea ingredient cheie conținut de Lepicol il constituie cele 5 culturi de bacterii vii prezente in mod natural in sistemul digestiv al unei persoane sănătoase.

Fibrele reprezinta o componenta cheie a unei diete variate si echilibrate. Deoarece este bine tolerat, Lepicol poate fi folosit si in timpul tratamentului cu antibiotice, in călătorii pentru reglarea tranzitului intestinal, de către vegetarieni, in timpul sarcinii si de către copii.

Fibrele de Psyllium provin din coaja semințelor de Plantago Ovata si absorb de 20 de ori mai mult lichid decât greutatea proprie. Acestea stimulează eliminarea resturilor din tubul digestiv.

Psyllium-ul nu este abraziv, deci este ideal pentru colonul cu pereți sensibili. Psyllium-ul din Lepicol este 98% pur si este folosit in cel mai înalt grad.

Inulina (prebiotic), extrasa din rădăcină de cicoare, conține fructo-oligozaharide, necesare dezvoltării florei intestinale sănătoase.

Culturile probiotice fac parte din flora normala a colonului si stimulează imunitatea, inhiba creșterea bacteriilor patogene.

Compoziție LEPICOL pudră

Psyllium husks (plantago ovata/ispanghula), Inulina, Tulpini de bacterii vii (culturi probiotice) - Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus bulgaricus PXN 39.


Fiecare 5 g de Lepicol furnizeaza 3.7 g fibre.

Mod de administrare LEPICOL pudră

Utilizați Lepicol de doua ori pe zi cu cel putin 30 minute înainte de masa. A se agita înainte de folosire.

- Adulti - Luati 1-2 lingurițe pline dizolvate in 250 ml apa sau suc o data sau de doua ori pe zi (5-10g). Consumați imediat după amestec, după care mai beți un pahar cu apa (250 ml).

Se recomanda începerea cu o doza redusa care se poate apoi ajusta gradual in funcție de nevoi.

- Copii - Jumătate din doza pentru adulți sub supravegherea adulților. La copiii sub 11 ani, părintii ar trebui sa se adreseze medicului înainte de administrare.

- Sarcina - Lepicol se poate folosi si pe timpul sarcinii, dar se recomanda întotdeauna consultarea medicului curant înainte de administrarea oricărui supliment alimentar.

Reacții adverse și contraindicatii LEPICOL pudră

Ingerarea de Lepicol fără lichid poate provoca înecare. Pentru fiecare linguriță, a se consuma întotdeauna un pahar de 250 ml de lichid.

Dacă ati suferit recent intervenții chirurgicale sau obstrucții intestinale, consultați medicul înainte de a lua Lepicol.

Dacă apar senzații de disconfort după administrarea de Lepicol, reduceți doza sau opriți administrarea si adresați-va medicului.

A nu se depăși doza zilnica recomandata (10 g).

VERIFICĂ AICI PREȚURILE ♥ 

Lepicol nu alterează capacitatea de a conduce sau manipula masini.

A nu se lasă la îndemâna copiilor.

A se păstra la loc întunecos si rece.

Lepicol nu înlocuiește un regim alimenta variat si echilibrat.

Poate conține urme de soia si lapte, care nu afectează persoanele cu intoleranta la lactoza. Produsul nu contine alte substante cu potential alergen.


MAI POTI CITI