LIBIFEME Meno 50+ păreri forumuri. Libifeme Meno 50+ prospect, indicații, compoziție și prețuri

Părerea comentariilor despre Libifeme Meno 50+ comprimate extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru femeile care se confruntă cu un disconfort intim ridicat la menopauză:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei Libifeme Meno 50+ 30 comprimate avea prețul de aproximativ 89 lei în farmaciile Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este Libifeme Meno 50+ și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Libifeme Meno 50+; Compoziție Libifeme Meno 50+; Cum să utilizați Libifeme Meno 50+; Reacții adverse posibile si contraindicatii Libifeme Meno 50+.
LIBIFEME Meno 50+ pareri forum prospect efecte adverse contraindicatii

Ce este Libifeme Meno 50+ și pentru ce se utilizează

LIBIFEME Meno 50+ tablete conține extracte din plante, fiind 100% natural, extracte care îmbunătățesc fluxul sanguin și sensibilitatea din zona intimă și care sunt bogate în surse naturale de fitoestrogeni, care îmbunătățesc flexibilitatea și hidratarea membranelor mucoaselor și a tenului, reducând și simptomele menopauzei.

Compoziție Libifeme Meno 50+


  • Semințe de in (SDG)
  • Extract de Asafoetida (Ferula asafoetida L.)
  • Extract de Capere (Capparis spinosa L.)
  • Vitamina C (L-ascorbic acid) -100% *
  • Vitamina E (a-tocopherol) -100% *


♦ SEMINȚE DE IN (SDG - Lignans)

Semințele de in au un număr mare de beneficii pentru sănătatea noastră deoarece sunt bogate în fibre, acizi grași Omega-3 și lignani. Lignanii sunt fitoestrogeni, cel mai important fiind SDG (secoisolariciresinol diglucozida).

Semințele de in sunt cele mai bogate surse de lignani SDG. Flora intestinală transformă SDG în enterodiol și enterolactonă, care împreună au un efect estrogenic / antiestrogenic mai puternic decât precursorii acestora și care, împreună cu acțiunea puternic antioxidantă, aduc beneficii importante pentru sănătatea femeilor.

♦ ASAFOETIDA

Asafoetida, plantă cunoscută și sub denumirea de „iarba zeilor”, a fost folosită de secole ca binecunoscut afrodisiac natural.

Este o sursă bogată de compuși biologic activi. Are o acțiune vasodilatatoare puternică, crescând fluxul de sânge și sensibilitatea în zona genitală. În plus, are proprietăți antioxidante puternice, care sunt benefice pentru o viață sexuală activă

♦ CAPER (Capparis spinosa L.)

Extractul din Capparis spinosa L. conține atât o gamă largă de polifenoli și antocianini, cu efect antioxidant și de detoxifiere, cât și vitamine din grupa B, E, K și acid folic. Este, de asemenea, bogat în fier, sodiu și calciu.

Acțiunea sinergică a Asafoetida și a Caperelor

  • Un studiu clinic a demonstrat că amestecul sinergic dintre Asafoetida și Capere ajută la:
  • O lubrifiere fiziologică crescută
  • Un aport crescut de sânge în zona intimă
  • Efect de protecție celulară prin capacitatea antioxidantă.

♦ VITAMINELE C și E

Datorită acțiunii lor puternic antioxidante, vitaminele C și E minimizează deteriorarea celulelor, reducând astfel efectele negative asupra sănătății femeilor, și mai ales asupra sistemului reproducător al acestora. Aceste vitamine împiedică îmbătrânirea prematură înainte și după intrarea la menopauză.

Mod de administrare Libifeme Meno 50+

Luați 1 tabletă dimineața timp de până la 3 luni, sau conform sfatului medicului sau al farmacistului.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Fiecare cutie conține 30 decomprimate, necesarul pentru 1 lună de tratament.

Puteți începe să luați LIBIFEME Meno 50+ înainte, în timpul sau după ce intrați la menopauză de vreme ce acest medicament contribuie la reducerea simptomelor provocate de scăderea producerii de estrogen de către organism, și, în consecință, îmbunătățesc calitatea vieții!

Reacții adverse și contraindicatii Libifeme Meno 50+

Libifeme Meno 50+ este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos .


MAI POTI CITI