Stress & Anxiety Natrol GNC păreri forumuri. Stress and Anxiety Natrol prospect, compoziție, prețuri

Părerea comentariilor despre Stress & Anxiety Natrol GNC extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente atenuarea starilor de nervozitate, anxietate, agitatie, astenie:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei opiniilor prețul NATROL STRESS & ANXIETY, FORMULA PENTRU ZI SI NOAPTE, 30 BLISTERE era de aproximativ 189,00 Lei în farmaciile Dr. Max.

În acest prospect găsiți: Ce este Stress & Anxiety Natrol GNC și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Stress & Anxiety Natrol GNC; Compoziție Stress & Anxiety Natrol GNC; Cum să utilizați Stress & Anxiety Natrol GNC; Reacții adverse posibile si contraindicatii Stress & Anxiety Natrol GNC.

Stress amd Anxiety Natrol GNC pareri forum suplimente anxietate


Ce este Stress & Anxiety Natrol GNC și pentru ce se utilizează


Introdu in dieta ta Natrol® Stress & Anxiety Day & Night. Formula de zi contine 5-HTP, L-Theanina si complexul de vitamine B pentru suportul stării de fericire si relaxare.

Ajutand la reducerea anxietatii, promovează o dispoziție de relaxare ce va ajuta sa treceti cu bine si peste activitățile de seara.


Formula de seara este imbunatatita cu melatonina si L-glutamina precum si extractele de valeriana si semințe de struguri.

Dovezile științifice demonstrează ca formula poate ajuta la reducerea stresului, a anxietatii astfel incat puteti sa adormiti mai repede si sa aveți un somn mai odihnitor si linistit

Beneficii Stress & Anxiety Natrol GNC

-atenuează stărilor de nervozitate, anxietate, agitatie, astenie;
-are efecte benefice in depresii, atac de panica, insomnie (are efect usor sedativ);
-adjuvant in migrene, cefalee, dificultăți de concentrare;
-susține cure de slăbire datorită capacității de reglare a apetitului;
-adjuvant in unele forme de dependenta (alcool, tutun, droguri).

Compoziție Stress & Anxiety Natrol GNC

Ingrediente active per tableta Formula de zi:

Vitamina B6 (Clorhidrat de Pridoxina) 10 mg, Acid Folic 200 mcg, Vitamina B12 (Cianocobolamina) 50 mcg, 5-HTP (5-hidroxitriptofan) 50 mcg (derivat din Griffonia Simplicifolia) (seminte) 50 mg, L-Teanina (Suntheanine) 50 mg.

Ingrediente active per tableta Formula de zi:

Vitamina B6 (Clorhidrat de Pridoxina) 10 mg, Acid Folic 200 mcg, Vitamina B12 (Cianocobolamina) 50 mcg, 5-HTP (5-hidroxitriptofan) 50 mcg (derivat din Griffonia Simplicifolia) (seminte) 50 mg, L-Teanina (Suntheanine) 50 mg.


Mod de administrare Stress & Anxiety Natrol GNC

Formula de zi-1 tableta alba, o data sau de doua ori pe zi, dupa masa.


Formula de seara-1 tableta cafenie, inainte de culcare.

Reacții adverse și contraindicații Stress & Anxiety Natrol GNC

Consultati medicul specialist daca sunteti sub supraveghere medicala, folosiți tranchilizante sau sedative, dacă aveți o afectiune autoimuna, suferiți de depresie, alaptati sau sunteti insarcinata. Nu consumați in asociere cu alcool.

A se administra înainte de culcare doar de către persoanele ce au împlinit vârsta de 18 ani. Nu folosiți când conduceți un vehicul sau operații utilaje.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lăsa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandata pentru consumul zilnic.


MAI POTI CITI