TĂTĂNEASĂ cremă proprietăți, păreri forum, compoziție, prețuri

Părerea comentariilor despre Crema cu tătăneasă - Nera Plant extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale antiinflamatoare bune cicatrizante al escarelor, al ulcerelor varicoase

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei recenziilor prețul Cremei cu tătăneasă - Nera Plant 95 gr era de aproximativ 50 lei.
Crema-Nera-Plant-Tataneasa-păreri-forum-efecte-secundare

În acest prospect găsiți: Ce este Crema cu tătăneasă - Nera Plant și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Crema cu tătăneasă - Nera Plant; Compoziție Crema cu tătăneasă - Nera Plant; Cum să utilizați Crema cu tătăneasă - Nera Plant; Reacții adverse posibile si contraindicații Crema cu tătăneasă - Nera Plant.


Ce este Cremă cu tătăneasă - Nera Plant și pentru ce se utilizeazăCrema cu tătăneasă - Nera Plant  este un produs natural cu extracte de plante, uleiuri vegetale, miere si ceara care este indicat pentru tratamentul Fracturilor, traumatismelor, contuziilor, Hemoroizilor pentru Escare. Fisuri mamelonare, Ten uscat, Ten iritat și Acnee.

Beneficii Cremă cu tătăneasă - Nera Plant

Antiseptic. Antiinflamator. Antiinflamator. Analgezic. Astringent. Vasoconstrictor. Antihemoroidal. Stimulator in refacerea țesuturilor. Regenerator. Hidratant. Calmant. Răni greu vindecabile. Reumatism, anchiloze, artroza.


Compoziție Crema cu tătăneasă - Nera Plant


extract uleios de Tătăneasa (Symphytum officinale) - 40.76%,
ulei de floarea soarelui, ceara de albine,
ulei extravirgin de masline,
extracte hidroetanolice de Tataneasa (Symphytum officinale) - 1.9%,
Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 0.67%,
Untul-pământului (Tamus communis) - 0.4%,
miere de albine,
ulei esențial de Lavanda (Lavandula angustifolia), linalool.

În medicina populară românească rădăcina de tătăneasă este un remediu natural folosit pentru efectul hemostatic, calmant al durerilor, fluidifiant al secrețiilor mucoase, în afecțiunile catarale ale căilor respiratorii, în stări ulceroase, hemoptizii, diaree, dizenterie. Planta întreagă de tătăneasă este utilizată ca vulnerară, în special extern în inflamații articulare, fracturi osoase, echimoze, indurații ganglionare etc.

Coada-șoricelului - preparatele din coada-șoricelului sunt deosebit de valoroase in vindecarea plăgilor, inclusiv a arsurilor. Planta este recomandata pentru eczeme, hemoroizi, alergii cutanate. In cosmetica se recomanda pentru ten iritat, acnee. Are efect calmant, tonic.

Untul-pământului are proprietăți antireumatice, antiinflamatorii. Se recomandă in tratarea reumatismului, gutei, contuziilor, echimozelor.

Mod de utilizare Crema cu tătăneasă - Nera PlantSe aplica local, de 2-3 ori pe zi, in strat subțire, si se masează ușor.


Reacții adverse și contraindicații Crema cu tătăneasă - Nera PlantNu se aplică pe răni deschise.

În caz de alergie la unul dintre componenți.


MAI POTI CITI