URIKLIN Forte cu afin păreri forumuri. Uriklin Forte prospect, indicații, compoziție și prețuri

Părerea comentariilor despre Uriklin Forte cu afin american – Helcor extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru  infectiile tractului urinar:

1. Păreri Pozitive - 0,60
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Uriklin Forte, 12 capsule, Helcor avea la momentul analizei prețul de aproximativ 15 lei in farmaciile Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este Uriklin Forte cu afin și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Uriklin Forte cu afin; Compoziție Uriklin Forte cu afin; Cum să utilizați Uriklin Forte cu afin ; Reacții adverse posibile si contraindicații Uriklin Forte cu afin .
Uriklin Forte cu afin pareri forum remedii naturiste infectii urinare

Ce este și pentru ce se utilizează Uriklin Forte cu afin american – Helcor

Conform prospectului Uriklin Forte conține o forma concentrata de extract de merisor – afin american: asigura un conținut ridicat de proantocianidine.

Vitamina C contribuie la funcționarea normala a sistemului imunitar si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Capsulele enterosolubile asigura absorbția la nivelul intestinului subtire.


Extract standardizat de merișor 200 mg, cu 30% proantocianidine. Compuși care, potrivit cercetătorilor, pot preveni infecțiile tractului urinar, având proprietăți anti-bacteriene si anti-inflamatoare.

Uriklin Forte, prin conținutul de extract standardizat de merișoare (afin american) si vitamina C: susține sănătatea tractului urinar; contribuie la funcționarea normala a sistemului imunitar; protejează celulele împotriva stresului oxidativ.


Compoziție Uriklin Forte cu afin per capsulă

Extract standardizat de fructe de Merisor-canadian (Vaccinium macrocarpon) standardizat la 30% PAC proantocianide – 200 mg,

Vitamina C si excipienți.

Capsule de Uriklin Forte sunt vegetale si pot fi administrate si in dietele vegetariene vegane.


Mod de administrare Uriklin Forte cu afin 

Uriklin Forte se administrează la adulți: adulti – 2 capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de apa, înainte de masă.

Datorita efectului gastrorezistent (enterosolubil) al capsulei, produsul nu afectează stomacul si nu este alterat de sucul gastric, fiind eliberat direct in intestin.

Reacții adverse și contraindicații Uriklin Forte cu afin 

Fiind un produs natural, Uriklin Forte nu are efecte adverse și contraindicații cunoscute, în afară de eventalue alergii la ingrediente.


MAI POTI CITI