AKONEURO păreri forumuri. Akoneuro prospect, compoziție, contraindicații și prețuri

Părerea comentariilor despre Akoneuro Accord comprimate cu acid alfa-lipoic extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru buna funcționare a sistemului nervos:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei prețul unei cutii de Akoneuro Accord 20 comprimate avea prețul mediu de aproximativ 34 lei.

În acest prospect găsiți: Ce este Akoneuro Accord și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Akoneuro Accord; Compoziție Akoneuro Accord; Cum să utilizați Akoneuro Accord; Reacții adverse posibile si contraindicatii Akoneuro Accord.
akoneuro pareri forum suplimente sistem nervos cu acid alfa lipoic


Ce este Akoneuro Accord și pentru ce se folosește

Akoneuro Accord este un produs pentru suplimentarea dietei cu ingrediente care susțin buna funcționare a sistemului nervos

Compoziție Akoneuro Accord per comprimat

400 mg acid alfa-lipoic, 
50 mg uridină monofosfat, 
18 mg vitamina E, 
1,65 mg de vitamina B1, 
2,1 mg de vitamina B2, 
2,1 mg de vitamina B6, 
16 mg de vitamina PP, 
9 mg de acid pantotenic, 
55 pg de seleniu

Acidul alfa-lipoic este o componentă care este solubilă atât în ​​apă, cât și în grăsimi, astfel încât poate ajunge la majoritatea țesuturilor corpului și poate penetra bariera hematoencefalică. 

Acidul alfa-lipoic este un compus care apare în mod natural în corpul uman, dar capacitatea organismului de a-l sintetiza este limitată, deci merită să luați în considerare suplimentarea acestui ingredient în anumite situații.

Uridina monofosfat este o sursă de uridină, care are multe funcții importante în organism. Uridina este sintetizată în ficat, dar este necesar să se completeze acest compus printr-o dietă adecvată, incluzând, de exemplu, ovăz, ficat (carne de vită și porc), pește sau legume. 

Vitamina B2 , vitamina E și seleniu ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitaminele B2 și vitamina B6 ajută la buna funcționare a sistemului nervos și contribuie la reducerea oboselii și a oboselii.

În plus, vitamina B 6 ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Mod de administrare Akoneuro Accord

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă.

Reacții adverse și contraindicații Akoneuro Accord

Hipersensibilitate la orice componentă a preparatului. Preparatul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată. O dietă variată și echilibrată este esențială pentru a rămâne sănătos.


MAI POTI CITI