BILOBIL Intens 120 mg păreri forumuri. BILOBIL Intens prospect, reacții adverse, beneficii și prețuri farmacie

Părerea comentariilor despre BILOBIL Intens 120 mg extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru refacerea tesutului conjuctiv:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este BILOBIL Intens 120 mg și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați BILOBIL Intens; Compoziție BILOBIL Intens; Cum să utilizați BILOBIL Intens; Reacții adverse posibile si contraindicatii BILOBIL Intens.

Ce este BILOBIL Intens 120 mg și pentru ce se folosește

Conform prospectului, Bilobil Intens contine în compoziție extract uscat, rafinat si cuantificat din frunza de Ginkgo Biloba. Substantele active din extract sunt glicozidele flavonice, ginkgolidele si bilobalidele. 
bilobil intens pareri forum prospect reactii adverse

Acestea dilata vasele de sange, imbunatatesc circulatia sangelui, impiedica agregarea plachetelor si astfel imbunatatesc circulatia sangelui si maresc aportul de oxigen si glucoza. 

Prin reglarea metabolismului, protejeaza celulele si tesuturile de deteriorarea cauzata de lipsa de oxigen. Extractul din frunza de ginkgo este eficace in tulburarile de circulatie a sangelui la nivelul creierului.

Bilobil Intens imbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si metabolismul si impiedica scaderea capacitatii intelectuale.

Bilobil Intens este recomandat in tratamentul simptomatic al:

♦ deficitului de memorie, tulburarilor de concentrare;
♦ deficitului cognitiv patologic la pacientii varstnici;
♦ starii emotionale depresive

Inainte sa utilizati Bilobil Intens


Nu utilizati Bilobil Intens daca sunteti alergic (hipersensibil) la Ginkgo Biloba sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.

Aveti grija deosebita cand utilizati Bilobil Intens daca suferiti de hipertensiune arteriala, trebuie sa continuati tratamentul specific, deoarece Bilobil Intens nu il inlocuieste. In cazul in care apar reactii alergice, trebuie intrerupta administrarea medicamentului.

Bilobil Intens nu este recomandat daca pacientul urmeaza un tratament regulat cu acid acetilsalicilic, antiagregante plachetare sau anticoagulante. Utilizarea concomitenta a acestor medicamente poate creste riscul de sangerare, datorita prelungirii timpului de coagulare.

Compoziție BILOBIL Intens 120 mg


Substanta activă din compoziția Bilobil Intens este extract uscat din frunza de Ginkgo Biloba.

Fiecare capsula contine extract uscat din frunza de Ginkgo Biloba (35-45:1) [standardizat in glicozide ginkgoflavonice min. 28,8 mg si terpene lactonice (ginkgolide si bilobalida) 7,2 mg] 120 mg.

Celelalte componente sunt: continutul capsulei: lactoza monohidrat, amidon de porumb, talc, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu; capsula: dioxid de titan (E 171), oxid negru de fer (E 172), oxid rosu de fer (E 172), oxid galben de fer (E 172), gelatina.

Mod de administrare BILOBIL Intens 120 mg


Doza zilnica recomandata pentru adulti si varstnici este o capsula Bilobil Intens (120 mg extract uscat, rafinat si cuantificat din frunza de Ginkgo Biloba) de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Capsulele de Bilobil Intens trebuie inghitite intregi, dupa masa, cu un pahar cu apa.

♦ Durata tratamentului

Primele semne de imbunatatire sunt de obicei observate dupa 4 saptamani de tratament. Tratamentul trebuie continuat timp de cel putin 12 saptamani. Daca nu exista nici o imbunatatire dupa 3 luni de tratament sau daca simptomele se agraveaza, trebuie consultat medicul, pentru a determina daca tratamentul mai trebuie continuat.

♦ Utilizarea Bilobil Intens la copii si adolescenti

Acest produs nu este destinat utilizarii la copii si adolescenti.

♦ Daca luati mai mult Bilobil Intens decat trebuie

Daca ati luat o doza mai mare de medicament decat trebuie, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Pot aparea simptome gastrointestinale, incapacitate de concentrare si durere de cap.

♦ Daca uitati sa luati Bilobil Intens

Daca ati uitat sa luati o doza, luati alta imediat ce v-ati amintit. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.


Reacții adverse și contraindicatii BILOBIL Intens 120 mg


Ca toate medicamentele, Bilobil Intens poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactii adverse rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane)

- tulburari gastro-intestinale
- dureri de cap, ameteli
- reactii de hipersensibilitate
- contractii ale muschilor, crampe ale muschilor.

Reactii adverse cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile)
- sangerare a organelor individuale (ochi, nas, creier, tract gastro-intestinal).