Celadrin Extract Forte 500 mg păreri forumuri. Celadrin Extract Forte prospect, beneficii, contraindicații și prețuri

Părerea comentariilor despre Celadrin Extract Forte 500 mg extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru protectia si mobilitatea articulatiilor:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,64

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Celadrin Extract Forte 500 mg și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Celadrin Extract Forte 500 mg; Compoziție Celadrin Extract Forte 500 mg; Cum să utilizați Celadrin Extract Forte 500 mg; Reacții adverse posibile si contraindicatii Celadrin Extract Forte 500 mg.

Ce este Celadrin Extract Forte 500 mg și pentru ce se utilizează

celadrin extract forte pareri forum beneficii si efecte adverse

Beneficii Celadrin Extract Forte 500 mg

  • ajutor pentru protectia articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor; 
  • benefic in cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale; 
  • ajutor pentru mentinerea integritatii si functionalitatii membranei celulare (sinoviale); 
  • ajutor in cazuri de cantitate insuficienta a lichidului sinovial; pentru formarea normala a colagenului care ajuta la functionarea  corespunzatoare a sistemului osos si a ligamentelor; 
  • in cazuri de suprasolicitare sau uzura a aparatului locomotor rezultate in urma inaintarii in varsta, muncilor grele, practicarii sporturilor etc; 
  • ajutor in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale aparatului locomotor

Celadrin Extract Forte genereaza efecte mai rapide, se absoarbe eficient din tractul digestiv si patrunde usor in celulele tesuturilor-tinta din articulatii. 

Un tesut-tinta este, de exemplu, articulatia umflata a genunchiului sau a soldului, un ligament lezat sau un muschi afectat. 

Functioneaza pe baza unui principiu unic si complet diferit fata de preparatele care au in compozitie sulfat de glucozamina si condroitina, iar efectul sau poate fi vizibil in decurs de cateva zile sau saptamani de la inceperea administrarii. 

Celadrin Extract Forte este recomandat tuturor categoriilor de varsta (de peste 3 ani), precum si sportivilor de performanta sau amatori.  

Compoziție Celadrin Extract Forte 500 mg

♦ Celadrin 500 mg (brevet SUA, formula unica, bazata pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate: ulei de nucsoara, ulei din nuca de cocos, ulei de masline, ulei din sambure de palmier, ulei de palmier si alte uleiuri vegetale nesaturate)

♦ Ascorbat de sodiu 45 mg din care vitamina C 40 mg.

Mod de administrare Celadrin Extract Forte 500 mg

Intern, o capsulă dimineata si o capsula seara, in timpul mesei. in situatii deosebite sau daca se doreste o ameliorare mai rapida, se poate mari doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia genunchiului) sau la 4 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia soldului).

Durata minimaeste de 3 luni, cate 2 capsule pe zi, fara pauza. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda urmatoarea schema: 3 luni cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni cate 1 capsula pe zi. 

La terminarea celor 6 luni, se poate relua aceeasi schema sau se poate lua zilnic cate 1 sau 2 capsule de Celadrin Extract Forte, in functie de starea aparatului locomotor. 

Acest mod de utilizare contribuie la o mai buna protectie a articulatiilor zi de zi.


Reacții adverse și contraindicatii Celadrin Extract Forte 500 mg

Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre componentele preparatului. 

Administrat conform modului de utilizare din prospect, acest preparatu natural Celadrin Forte NU are reactii adverse sau efecte secundare.


MAI POTI CITI