CHOLESTADYN păreri formuri. Cholestadyn prospect, compoziție, contraindicații și prețuri

Părerea comentariilor despre Cholestadyn Farmaclass extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturiste pentru persoanele cu colesterol mărit:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Cholestadyn și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Cholestadyn; Compoziție Cholestadyn; Cum să utilizați Cholestadyn; Reacții adverse posibile si contraindicații Cholestadyn.

Ce este Cholestadyn Farmaclass și pentru ce se utilizează
Cholestadyn pareri formuri suplimente scaderea colesterolului marit


Cholestadyn  este un supliment naturist  recomandat  persoanelor  cu colesterol  mărit;  îmbunătățește activitatea ficatului; susține funcționarea bilei prin creșterea motilităţii acesteia; este bun detoxifiant.

Cholestadyn conţine specii de plante ce acţionează pozitiv asupra nivelului de  colesterol. 

Compoziție Cholestadyn

Sylibum marianum (armurariu) - 120 mg, 
Alea Europaea (maslin) - 110 mg
Eleutherococcus Senticosus ( ginseng siberian) - 25 mg
Lecitina din soia - 45 mg

♦ Sylibum marianum (armurariu) contine silimarina- substanta biologica cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra functiei hepatobiliare.

Silimarina este formata dintr-un amestec de 3 tipuri de substante de natura flavonica: silibina, silidianina, silicristina.

Combinatia lor - cunoscuta sub numele de silimarina - are efect de stabilizare a membranei hepatocitului, fiind un foarte bun trofic si protector hepatic.

Intervine favorabil in activitatea vezicii biliare si determina cresterea motilitatii acesteia ducand la mai buna sa functionare.

♦ Olea europaea (maslinul) este planta cunoscuta si utilizata din cele mai vechi timpuri pentru efectele sale benefice asupra hipercolesterolemiei; scade colesterolul datorita diminuarii fractiei LDL,
implicata in valorile crescute ale colesterolului si creșterii fracției HDL, benefica pentru scaderea valorilor colesterolului.

♦ Lecitina din soia si Eleutherococcus senticosus (ginseng siberian) completează efectele silimarinei si măslinului, tot acest complex fitoterapeutic ducând in final la scăderea nivelului de colesterol.

Mod de administrare Cholestadyn

1 capsula x 3/zi, luate inainte de masa cu un pahar de apa.

Se recomandă administrarea CHOLESTADYN timp de 2 luni.

Informațiile oferite sunt exemplificative, se recomandă sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia în funcție de mai mulți factori.


Reacții adverse și c
ontraindicatii Cholestadyn

Nu se cunosc.


MAI POTI CITI