CitraFleet plicuri păreri forumuri. CitraFleet prospect, reacții adverse, administrare și prețuri farmacie

Părerea comentariilor despre CitraFleet laxativ puternic plicuri extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre medicamente laxative puternice cu efect imediat pentru a va curata intestinul:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este CitraFleet și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați CitraFleet plicuri Compoziție CitraFleeto; Cum să utilizați CitraFleet; Reacții adverse posibile si contraindicații CitraFleet.

Ce este CitraFleet plicuri și pentru ce se utilizează


Luați CitraFleet pentru a va curata intestinul (cunoscut si sub denumirea de intestin subțire si colon) înainte de a efectua o procedura de diagnostic ce necesita un intestin curat, de exemplu colonoscopie (procedura prin care se vizualizează interiorul intestinului cu ajutorul unui instrument lung, flexibil, pe care medicul il introduce prin anus) sau examinare cu raze X. 
pareri forum citrafleet laxativ puternic si eficient

CitraFleet este o pulbere care are gust si miros de lămâie. Acesta conține 2 tipuri de laxative amestecate in fiecare plic care, atunci când sunt dizolvate in apa si băute, au efect de spălare si curățare a intestinului. Este important sa aveți intestinul golit, curățat, pentru ca medicul sau chirurgul sa il poată vedea clar.

Compoziție CitraFleet plicuri


Fiecare plic conține picosulfat de sodiu 10.0 mg, oxid de magneziu ușor 3.5 mg, acid citric anhidru 10.97 g.

Continue de asemenea: Potasiu (5 mmol sau 195 mg).

Mod de administrare CitraFleet


Adulți (inclusiv vârstnicii) cu vârsta de 18 ani sau peste:

- Pasul 1 - Amestecați conținutul a 1 plic intr-un pahar cu apa rece de la robinet (aproximativ 150 ml).

- Pasul 2 - Amestecați timp de 2 – 3 minute. In cazul in care conținutul se încălzește in timp ce il amestecați, așteptați pana când se răcește, apoi beți întreaga soluție. Când soluția este pregătită, beți-o imediat. Solutia va avea un aspect tulbure.

Lutați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul sau farmacistul, întrucât ar putea fi necesara repetarea procedurii efectuate in spital, daca nu va curățați complet intestinul. Discutați cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunset sigur.

Fiți pregătit sa aveți scaune moi, frecvente, in orice moment după ce luați o doza de CitraFleet. Acest lucru este normal si indica faptul ca medicamentul isi exercita acțiunea. Poate fi important sa va asigurații accesul la o toaleta pana candy dispar efectele medicamentului.

Este important sa urmați o dieta speciala (cantități reduse de alimente solide) in ziua dinaintea planificării procedurii. 

Când începeți sa luați plicurile din acest medicament, nu trebuie sa mâncați deloc alimente solide, pana după terminarea procedurii. Trebuie sa urmați întotdeauna dieta prescrisa de medic. Daca aveți întrebări, adresati-va medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Cu excepția cazului in care medicul dumneavoastră va recomanda altfel, nu trebuie sa luați o doza mai mare decât doza recomandata pe o perioada de 24 ore.

♦ Schema de tratament

Trebuie sa vi se dea doua plicuri de CitraFleet. Fiecare plic conține o doza pentru adulți. Tratamentul poate fi administrat intr-unul din cele doua moduri:

- Un plic in seara dinaintea efectuării procedurii si al doilea plic in dimineața zilei in care se efectuează procedura sau

- Un plic după amiaza si al doilea plic in seara dinaintea efectuării procedurii. Aceasta schema este recomandata când procedura este planificata dimineața devreme sau

- Ambele plicuri in dimineața zilei când se efectuează procedura. Acesta administrare este potrivita doar atunci când procedura este planificata după amiaza/seara.

Perioada de timp intre administrarea celor doua plicuri trebuie sa fie de cel puțin 5 ore.

Reacții adverse și contraindicatii CitraFleet plicuri


Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Reactiile adverse cunoscute la CitraFleet sunt descrise mai jos si sunt prezentate in funcție de frecventa cu care apar:

♦ Reacții adverse foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): Durere abdominala

♦ Reacții adverse frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): Distensie abdominala (abdomen umflat), senzație de sete, disconfort anal si proctalgie (dureri la nivelul anusului), oboseala (extenuare), tulburări de somn, dureri de cap, gura uscata, greață (senzație de rau).

♦ Reacții adverse mai puțin frecvente ( pot afecta pana la 1 din 100 persoane): Amețeala, vărsături (stare de rău), incapacitate de a controla mișcările bolului fecal (incontinenta fecala)

♦ Alte reacții adverse, a căror frecventa de apariție nu este cunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile): 

Anafilaxie sau hipersensibilitate, care sunt reacții alergice severe (trebuie sa mergeți imediat la spital daca aveți dificultății la respirație, începeți sa va înroșiți la fata, sau aveți orice alte simptome despre care credeți ca ar putea anunța o reacție alergica grava); 

Hiponatremie (valori scăzute ale sodiului in sânge), hipokaliemie (valori scăzute ale potasiului in sânge), epilepsie, convulsii (crize convulsive), hipotensiune arteriala ortostatica (tensiune arteriala mica atunci când va ridicați in picioare, ceea ce va poate provoca o senzație de amețeală si instabilitate), senzație de confuzie, eruptii trecătoare pe piele, incluzând urticarie (papule), prurit (mâncărimii) si purpura (sângerări sub piele); 

Flatulenta (vanturi) si durere.


Acest medicament este destinat sa inducă scaune foarte regulate, moi, similare cu diareea.

Totuși, daca după ce luați acest medicament, scaunele devin problematice sau va dau motive de îngrijorare, discutați cu medicul dumneavoastra.