COLON CALM PLUS păreri forumuri. COLON CALM PLUS prospect, beneficii, compoziție, prețuri

Părerea comentariilor despre COLON CALM PLUS extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru  calmarea durerilor asociate simpomelor de colon iritabil:

1. Păreri Pozitive - 0,64
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Prețuri supliment detoxifiere COLON CALM PLUS

3 FLACOANE PLUS 1 GRATUIT 240 Capsule 4 x 15-Zile Detox pret 375 lei

2 FLACOANE 120 Capsule 2 x 15-Zile Deto pret 195 lei

1 FLACON 60 Capsule 1 x 15-Zile Detox pret 125 lei

În acest prospect găsiți: Ce este Colon Calm Plus și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Colon Calm Plus; Compoziție Colon Calm Plus; Cum să utilizați Colon Calm Plus; Reacții adverse posibile si contraindicatii Colon Calm Plus.
colon calm plus pareri forum contraindicatii efecte adverse


Ce este Colon Calm Plus și pentru ce se utilizează


Suplimentul natural Colon Calm Plus reprezintă o cura de 15 zile special conceput pentru a susține procesul de eliminare a toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară.

Prin actiunile sale Colon Calm Plus contribuie la restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor, la eliminarea din intestine a gazelor și estompeaza episoadele de sângerare rectală ocazională.

Combinația ingredientelor din Colon Calm Plus funcționează sinergic pentru a combate neplăcerile cauzate de un regim alimentar ocazional inadecvat( balonări, jenă intestinala, senzație de “prea-plin” sau de vomă).

Datorită efectelor ingredientelor sale bioactive, COLON CALM PLUS ajută la calmarea durerilor asociate simpomelor de colon iritabil. 

COLON CALM PLUS susține sănătatea sistemului digestiv și reușește cu succes să favorizeze eliminarea toxinele acumulate care restricționează absorbția vitaminelor și mineralelor esențiale in organism.

Compoziție Colon Calm Plus


♦ Psyllium, sau științific „Plantago psyllium”, este o formă de fibră vegetală care este folosită în mod obișnuit în susținerea sănătății intestinale. Este, de asemenea, un "prebiotic", care ajută bacteriile probiotice. Psyllium susține hidratarea intestinală.

♦ Lactobacillus acidophilus este o bacterie probiotică care ajută la susținerea nivelului natural de bacterii bune din mucoasa intestinului și a sistemului digestiv. Acest lucru este util mai ales dacă ați fost în căutarea unui supliment care să ajute la sprijinirea sănătății generale.

♦ Frunze de Lucernă - Studiile au arătat că extractul din frunze de Lucerna are un efect benefic in diverse funcții ale organismului, dar în special poate oferi suport pentru un sistem digestiv sănătos. Totodata, frunza de Lucernă poate ajuta și la susținerea unui sistem imunitar sănătos.

♦ Fructele de Crușin sunt utilizate în mod tradițional pentru capacitatea sa de a oferi suport natural funcției digestive. Crușinul și Cătina actioneaza sinergic.

♦ Rubarba este utilizată în mod obișnuit în gastronomie pentru aroma sa. În afară de gustul popular, acesta a fost folosit de multă vreme în practicile chineze de wellness pentru a oferi sprijin în sănătatea și motilitate gastrointestinală . Rubarba ajută la susținerea pancreasului sănătos, care la rândul său susține intestinele. 

♦ Coaja din tulpina de cătină, este uscată și încălzită pentru a o face utilă ca supliment. Este recunoscut pe scară largă ca un element bilologic important în susținerea funcției digestive.

♦ Gențiana este o plantă care se folosește frecvent pentru a sprijini sănătatea gastro-intestinală și sistemul digestiv. Studiile arată de asemenea că Gențiana poate oferi o serie de alte beneficii potențiale, inclusiv proprietăți antioxidante.

♦ Latexul găsit chiar sub pielea frunzelor de Aloe vera este utilizat în mod obișnuit pentru a oferi asistență naturală si confort în interiorul mișcărilor intestinale. Latexul de Aloe Vera asista funcțiilor naturale și mișcărilor organelor digestive și poate susține, de asemenea, consecvența scaunului.

Mod de administrare Colon Calm Plus


Colon Calm Plus este un program de detoxifiere de doar 15 zile, cu doza recomandată de 2 capsule zilnic, de preferință dimineața cu prima masă.

Dacă este bine tolerat, luați două capsule dimineața cu prima masă și 2 seara, cu ultima masă, zilnic, până la terminarea capsulelor. Întrerupeți programul în caz de intoleranță.

Colon Calm Plus funcționează de la sine, dar este recomandat să bei zilnic cel puțin 8 căni de apă în timpul programului de detoxifiere.

Colon Calm Plus trebuie luat doar 15 zile (1 detoxifiere). Cu toate acestea, este foarte important să repetați detoxifierea la fiecare 2 luni pentru a avea rezultate de durată.

Gândiți-vă la faptul ca detoxifierea inseamnă curățarea sistemului digestiv prin eliminarea toxinelor și a paraziților intestinali . 

După un timp datorită digestiei deficitare, acestea încep să apară din nou, deci este necesară reluarea procesului de detoxifiere.

Reacții adverse și contraindicatii Colon Calm Plus


Acest produs nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza. De asemenea, Colon Calm Plus nu trebuie folosit nici de cei persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele sale.


MAI POTI CITI