IOD NATURAL 500 mcg Herbagetica păreri forumuri. IOD NATURAL prospect, beneficii, contraindicații și prețuri plafar

Părerea comentariilor despre IOD NATURAL 500 mcg Herbagetica extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru Hipotiroidism, Gușa tiroidiană și alte Afecțiuni tiroidiene:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei recenziilor prețul unei cutii de Iod Natural Herbagetica cu 60 capsule era de aproximativ 37 lei în magazinele plafar.

În acest prospect găsiți: Ce este IOD NATURAL 500 mcg și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați IOD NATURAL 500 mcg; Compoziție IOD NATURAL 500 mcg; Cum să utilizați IOD NATURAL 500 mcg; Reacții adverse posibile si contraindicații IOD NATURAL 500 mcg.
iod natural herbagetica pareri forum compozitie beneficii

Ce este IOD NATURAL 500 mcg Herbagetica și pentru ce se utilizează

Suplimentul Iod Natural asigură un sprijin esențial al dietei noastre, furnizând o concentrație ridicată de 500 mcg/capsulă de Iod, asigurând 333.33% din necesarul zilnic de Iod.

Extras dintr-una din cele mai bogate surse naturale de Iod, Alga Fucus, produsul Iod Natural livrează o concentrație ridicată de Iod, într-o formulă perfect asimilabilă de către tiroidă.

Formula de Iod cu extractele de Ashwagandha și Salvie reglează activitatea glandei tiroide.

Iod Natural asigură livrarea directă a Iodului sub formă de diiodotirozina (DIT), în glandă tiroidă, astfel o concentrație importantă din Iodul asimilat este folosită pentru a stimula producția hormonilor tiroidieni.

Iodul natural extras din alga Fucus are capacitatea de a stimula activitatea metabolică rezultând în scăderea în greutate, tocmai prin acţiunea de reglare a glandei tiroide și a secrețiilor sale hormonale.

O glandă tiroidă cu activitate lentă este strâns legată de creșterea rapidă în greutate, obezitate sau sindrom metabolic.

Beneficii Iod Natural Herbagetica

  • Asigură funcționarea glandei tiroide
  • Crește producția hormonilor tiroidieni
  • Scade nivelul hormonilor estrogenici, având acțiune anti-estrogenică
  • Accelerează activitatea metabolică
  • Stimulează activitatea cognitivă și capacitatea de concentrare
  • Asigură activitatea sistemului nervosCompoziție IOD NATURAL 500 mcg

♦ Extract de Fucus vesiculosus standardizat cu minim 0,20% iod (furnizând 500 mcg de Iod, 333 % VNR*) 250mg

♦ Extract 5-8:1 de Ashwagandha / Ginseng-indian (Withania somnifera) standardizat cu minim 7% Withanolide și 1% Alcaloizi 75mg 75 mg

♦ Fucus vesiculosus pulbere 75mg

♦ Extract 4:1 de Salvie (Salvia officinalis) 50 mg

Ashwagandha intervine asupra glandei tiroide prin a crește producția hormonului tiroidian T3, care crește nivelul de energie și stimulează arderea grăsimilor.

Mod de administrare IOD NATURAL 500 mcg

Câte o capsulă pe zi.


Reacții adverse și contraindicatii IOD NATURAL 500 mcg

Contraindicat persoanelor diagnosticate cu Hipertiroidie.


MAI POTI CITI