Janviere Lip Serum păreri forumuri. Lip Serum prospect, compoziție, prețuri ser mărirea buzelor

Părerea comentariilor despre Janviere Lip Serum extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre cosmetice care ajută la mărirea buzelor:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momnentuil analizei prețul promoțional 1+1 Janvière LIP SERUM 10 ml era de 47.90 lei per bucată..

În acest prospect găsiți: Ce este Janviere. Lip Serum și pentru ce se utilizează; Compoziție Janviere Lip Serum; Cum să utilizați Janviere Lip Serum; Reacții adverse posibile si contraindicatii Janviere Lip Serum.

Ce este Janviere Lip Serum și pentru ce se utilizează 

lip serum janviere pareri forum ser marirea buzelor


Serul de buze Janviere este unic, fiind obținut din ingrediente naturale cu proprietăți puternice, care ajută la mărirea buzelor, dar și hidratare în profunzime: tripeptide, ulei de ricin, ulei de jojoba și ulei de migdale dulci. 

Formula unică a acestor ingrediente este ideală pentru toate tipurile de piele, indiferent dacă buzele tale sunt deshidratate, crăpate sau au tendință de crăpare.

Serul pentru buze Janvière oferă o acțiune anti-îmbătrânire cu efect de umplere. Proprietățile multiple ale acestui ser ajută la îmbunătățirea texturii buzelor, regenerarea și hidratarea în profunzime.

Compoziție Janviere Lip Serum

Formula unică ingredientelor din compoziție este ideală pentru toate tipurile de piele, indiferent dacă buzele tale sunt deshidratate, crăpate sau au tendință de crăpare.

♦ Tripeptide
Proprietăți: Ajută la îmbunătățirea texturii buzelor, având un impact vizibil asupra formei acestora, oferindu-le volum.

♦ Ulei de Ricin
Fiind un aditiv emolient si calmant, uleiul de ricin previne deshidratarea si craparea buzelor indiferent de anotimp, netezeste, protejeaza si imbunatateste aspectul si sanatatea acestora.

♦ Ulei de Jojoba
Acest ulei a fost prețuit de-a lungul istoriei pentru proprietățile sale, oferind o hidratare de lungă durată și adevărate beneficii anti-îmbătrânire. Uleiul de Jojoba hidratează fără să lase nicio peliculă grasă, are o textură ușoară și este non-alergenic.

♦ Ulei de Migdale Dulci
Obținut din sâmburi de semințe coapte, acest ulei este bogat în trigliceride - o soluție puternică pentru buzele crăpate și uscate.

Mod de utilizare Janviere Lip Serum

Aplică serul dimineața și seara, ca parte a ritualului zilnic de îngrijire și lasă ingredientele să-ți pătrundă în buze în timp ce lucrezi, dormi sau ai orice altă activitate.

Pasul 1
Aplică și distribuie uniform serul pe buzele curate;

Pasul 2
Lasă serul Janvière să acționeze;

Pasul 3
Simte-te mai încrezătoare ca oricând.

Reacții adverse și contraindicatii Janviere Lip Serum

Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la ingredientele folosite. Janvière creează produsul în Europa doar din surse sigure, pentru liniștea și siguranța clienților.

MAI POTI CITI