LYBER cremă cu Untul - Pământului si Petrol păreri forumuri. Lyber cremă prospect, beneficii, prețuri farmacii

Părerea comentariilor despre Lyber cremă activa cu Untul-Pamantului si Petrol extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice si analgezice:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Lyber cremă activa cu Untul-Pământului si Petrol, 75 ml, Vivanatura avea la momentul analizei opiniilor prețul de aproximativ 13 lei în rețeaua de farmacii TEI.

În acest prospect găsiți: Ce este Lyber cremă activa cu Untul-Pamantului si Petrol și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Lyber cremă activa cu Untul-Pamantului si Petrol; Compoziție Lyber cremă activa cu Untul-Pamantului si Petrol; Cum să utilizați Lyber cremă activa cu Untul-Pamantului si Petrol; Reacții adverse posibile si contraindicatii Lyber cremă activa cu Untul-Pamantului si Petrol.
lyber-crema-activa-cu-untul-pamantului-si-petrol-pareri-forumuri

Ce este Lyber cremă cu Untul-Pământului si Petrol, 75 ml, Vivanatura

Formula unica a Cremei pentru masaj incalzitor Lyber de la VivaNatura, se bazeaza pe retete traditionale si contine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pamantului, arnica, salcie, ardei iute, castan, cretusca, frasin, mustar negru, piper, plop negru, ienupar, terebentina, etc.) recunoscute ca avand proprietati speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice si analgezice.

Un alt elemet esential care se regaseste in componenta cremei Lyber este o fractie speciala obtinuta din petrol, el fiind considerat un remediu natural, traditional, in medicina populara romaneasca. Plante medicinale in amestec cu petrolul, au rolul de a potenta efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

Crema Lyber de la VivaNatura a fost conceputa intr-un proces indelulgat si contine aproape toate ingredientele naturale care au efecte benefice asupra reumatismului si durerilor articulare, dar si alte remedii mai putin cunoscute.

Crema este rezultatul cercetarilor de mai multi ani realizate de ing. biotehnolog Leonard Radutz.


Compoziție Lyber cremă cu Untul-Pământului si Petrol 

Aqua, Alcohol denat., Olea europaea oil, Cinnamomum camphora leaf oil, Petroleum distillates, Zingiber officinale root oil, Glycerin, Turpentine oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Juniperus Communis oil, Xanthan-Gum, Glyceryl stearate citrat, Phenoxyethanol, Glyceryl laurate, Mentha Piperita oil, Sodium poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, Melaleuca alternifolia leaf oil, Tamus communis, Piper nigrum seed, Capsicum annuum extract, Arnica montana flower, Aesculus hippocasranum extract, Filipendula ulmaria, Cochleraria armoracia extract, Hypericum perforatum leaf extract, Fraxinus excelsior leaf extract, Harpagophytum procumbens extract, Salix alba leaf extract, Curcuma longa, Populus nigra bud extract, Boswellia serrata extract.

Petrolul are proprietati antioxidante, antitoxice, vasodilatatoare, antireumatice. Potrivit ultimelor cercetari, aceste proprietati rezulta, indeosebi, din „stimularea metabolica si imunitara realizata de reactia elementelor structurale ale hidrocarburii cu anumite enzime din organism”.

Substantele din radacina de untul pamantului, impreuna cu petrolul actioneaza sinergic si combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatica, spondiloza cervicala, ciocuri sau monturi osoase, sinuzite frontale si maxilare, carcei, dureri musculare, articulare, de menisc, degeraturi, artrita, artroze, umflaturi si vanatai.

Camforul natural, mustarul, terebentina, ardeiul iute, castanul au efecte puternice decongestionante, vasostimulante, tonice si protectoare vasculare. O buna circulatie sanguina amelioreaza simptomele si disconfortul articulatiilor intepenite.

Mod de utilizare Lyber cremă cu Untul-Pământului si Petrol

Aplicarea cremei Lyber se realizează prin mișcări energice, după care suprafața masată se acoperă pentru a facilita acțiunea principiilor active.

Se recomanda sa se evite, apoi, expunerea la climatul rece. Crema pentru masaj încălzitor iti reda libertatea de mișcare!

Reacții adverse și contraindicatii Lyber cremă cu Untul-Pământului si Petrol

Pentru siguranță, recomandăm sa verificați lista de ingrediente si sa testați crema pe o mica portiune de piele.


MAI POTI CITI