PROTEINE din ZER Olimp Sport Nutrition păreri forumuri. PROTEINE din zer Olimp Sport WPC prospect, contraindicații și prețuri

Părerea comentariilor despre PROTEINE din zer Whey Protein Complex  Olimp Sport Nutrition extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru a suplimenta o dietă zilnică cu cantitatea necesară de proteine:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition; Compoziție PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition; Cum să utilizați PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition; Reacții adverse posibile si contraindicatii PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition.

Ce este Whey Protein Complex PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition


Fiecare porție din suplimentul proteic WPC Olimp Sport nu este doar o modalitate simplă și convenabilă de a suplimenta o dietă zilnică cu cantitatea necesară de proteine. 
wpc proteine din zer olimp sport pareri forum prospecte

Moleculele de proteine ​​sunt formate din aminoacizi, compuși produși în mod natural în organism, dar în cantități insuficiente pentru a obține efectul proteogenic dorit. Mai mult, unii aminoacizi trebuie să fie alimentați din surse externe, cum ar fi complexul BCAA . 

Acest lucru se datorează faptului că sistemul dvs. nu le poate sintetiza pe cont propriu. În acest scop, putem folosi câteva suplimente alimentare, cum ar fi Whey  Protein Complex 100%. Proteina Olimp are un conținut foarte ridicat de aminoacizi. 

Ca rezultat, fiecare doză din suplimentul de proteine ​​descris nu numai suplimentează regimul alimentar, ci intensifică și procesele de producție ale unor noi molecule de proteine. 

Aceasta, la rândul său, duce la construirea treptată a unei mase musculare slabe, ceea ce face posibilă obținerea unui corp subțire și estetic.

Complexul proteic Olimp Sport Nutrition este de mult timp unul dintre liderii printre suplimentele de proteine ​​din această categorie, care este determinat de un preț relativ scăzut pentru calitatea și ingredientele oferite, ceea ce vă va permite să obțineți efectul dorit!

Compoziție PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition


Amestec de proteine ​​95% (concentrat de proteine ​​din zer ultrafiltrate WPC (din lapte), izolat proteic din zer WPI - CFM® (din lapte)), arome, ulei de trigliceride cu lanț mediu (MCT), fructoză, , acid citric (pentru toate aromele de căpșuni), regulatori de aciditate - citrați de sodiu; agenți de îngroșare - gumă arabică, gumă xantan, carboximetil celuloză de sodiu; îndulcitori - acesulfam K, sucraloză, ciclamați; emulgator - lecitină din soia; sare (pentru toate aromele de ciocolată), culori: carmină (pentru toți: aromă de căpșuni, cireș, căpșuni și banane), E 150c (pentru toți: cremă, caramelă, ciocolată, , arome de tip tiramisu și cappuccino), riboflavină, E 133 (pentru toate aromele de tip fistic).

Mod de administrare PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition


Utilizare recomandată: Luați 1-3 porții pe zi - înainte de micul dejun, între mese, după antrenament sau înainte de somn. 

Se adaugă 1 porție (35 g = 1 lingura din interiorul ambalajului) în 150 ml de apă. 

Consumați imediat după preparare. 

Reacții adverse și contraindicatii PROTEINE din zer Olimp Sport Nutrition


Consultati medicul inainte de administrarea acestui produs sau a oricarui fel de supliment alimentar sau inainte de a incepe un program de antrenament. 

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! 


Suplimentul este contraindicat persoanelor sub varsta de 18 ani! 

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza!

A nu se lasa la indemana copiilor!

Nu este potrivit pentru diabetici.

Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut pentru o dietă variată și echilibrată.