PURIZE UV-C Active păreri forumuri aparat de PURIFICARE și igienizare a aerului ReVive

Scorul părerilor despre Purize UV-C Active extrase din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre cele mai bune aparate de purificare și igienizare a aerului:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Purize UV-C Active  ReVive și pentru ce se utilizează


Aparatul de purificare și igienizare a aerului ReVive folosește razele UV-C pentru a-ți oferi un aer mai curat oriunde ai fi, pentru un cămin mai sănătos și o familie mai fericită. Sigur, igienic, inteligent. 

Distruge germenii fără filtre, pentru a păstra igiena și siguranța căminului tău.
Purize UV-C Active aparat de purifcare si sterilizare cu ultraviolete

Neutralizează instantaneu bacteriile, virusurile sau germenii și returnează aerul purificat înapoi în încăpere. Elimină mirosurile neplăcute. 

Ține mucegaiul la distanță. Foarte silențios, consum extrem de redus. Design modern și atractiv.

Purize UV-C Active atrage aerul instantaneu și îl curăță la nivel microscopic cu ajutorul razelor ultraviolete de tip C, neutralizând microorganismele patogene care pot dăuna sănătății.

După procesul de filtrare, aerului este complet igienizat și sterilizat, iar rezultatul este o evidentă îmbunătățire a calității aerului. 

Aparatul ReVive Purize UV-C Active poate steriliza aerul dintr-o cameră în mai puțin de 2 ore. 

Aparatul de purificare și igienizare a aerului ReVive îmbunătățește considerabil calitatea aerului din camera copiilor, dormitoarelor, birourilor, sufrageriilor, holurilor, asigurând un somn liniștit, dar si un mediu ambiental sigur și curat, fără bacterii, virusuri, mucegai sau particule dăunătoare care se întâlnesc inevitabil în aerul pe care îl respirăm.

Mod de utilizare Purize UV-C Active ReVive


Lămpile bactericide sau sterilizatoarele tradiționale nu se pot folosi în prezență umană, având în vedere posibila iradiere cu lumina ultravioletă. 

Aparatul Purize UV-C Active se poate utiliza în siguranță chiar și atunci când esti în cameră, întrucât emiterea razelor UV-C se produce în interiorul sterilizatorului. 

Purificatorul Purize UV-C Active asigură o bună sterilizare a aerului cu un consum redus de energie. Trebuie doar să-l conectezi la priză și să-l lași să-și facă treaba.

În momentul utilizării sterilizatorului este recomandat închiderea ușilor și a ferestrelor

Camera trebuie păstrată curată și uscată.


Caracteristici tehnice purificator Purize UV-C Active  Revive conform manualului de utilizare


Timp de dezinfectare cameră: < 120 Minute
Lungime de undă: 253.7 nm 
Duarata de funcționare led uv-c : 8000 ore
Putere: 4.5 W
Intensitate zgomot: < 60 dB


MAI POTI CITI