REMIDOR păreri forum. Crema REMIDOR prospect, indicații, compozție, prețuri farmacii online

Părerea comentariilor despre crema REMIDOR extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale in farmacie care ameliorează durerile articulare şi musculare, cat timp dureaza tratamentul si daca are contraindicatii:

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Crema Remidor nu se comercializează în farmaciile Tei, Catena, Donna etc, ci doar online pe site-ul distribuitorului, la un preț de aproximativ 60 lei cu tot cu taxele de transport.

În acest prospect găsiți: Ce este Crema REMIDOR și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Crema REMIDOR; Compoziție Crema REMIDOR; Cum să utilizați Crema REMIDOR; Reacții adverse posibile si contraindicații Crema REMIDOR
crema remidor pareri forum contraindicatii si efecte secundare

Ce este Crema REMIDOR și pentru ce se utilizează

Crema Remidor va ameliorează durerile de genunchi, de la încheietură mâinii, de spate, in zona gatului si a degetelor.

Activitatea Remidorului a ajutat mulți pacienți și a redus semnificativ simptomele dureroase, ajutând să treacă inflamația mușchilor și oaselor

Beneficii Remidor crema reumatică cu efecte multiple:

♦ are o acțiune rapida

♦ calmează durerile reumatice

♦ creste mobilitatea articulațiilor

♦ ajuta la diminuare artritelor

♦ este un remediu pentru tulburările de circulație periferica

Acest medicament naturist este un remediu foarte bun pentru persoanele cu boli articulare degenerative precum artroza sau artrita datorită proprietăților speciale ale substanțelor bioactive conținute.

Utilizat corespunzător, acest tratament produce efecte benefice pe termen lung, încetinind evoluția afecțiunilor articulare cronice, ameliorând durerile cauzate de acestea și menținând articulațiile sănătoase și funcționale.

VEZI AICI SI ALTE CREME TERAPEUTICE

Compoziție crema Remidor

Componentele active din compoziția cremei REMIDOR sunt: Colagen de tip 2, Glucozamina, Condroitina și extractul de anghinare.

Glucozamina este un precursor esențial al sulfatului GA condroitină (o componentă structurală cheie a cartilajului) și acid hialuronic (găsit în lubrifierea articulațiilor - lichid sinovial, fluidul prezent în ochi și țesutul conjunctiv).

Condroitina formează o substanță cunoscută sub numele de agrecan care dă cartilajului proprietăți de absorbție a șocurilor.

Datorită puterii de penetrare sporite a componentelor active ale cremei REMIDOR, articulațiile primesc un aport important de substanțe nutritive, nutrienți și vitamine necesare proceselor celulare și menținerii lor la un nivel optim de sănătate.

Mod de utilizare crema REMIDOR

Pentru a putea beneficia din plin de efectul terapeutic al  tratamentului cu REMIDOR și de beneficiile terapeutice ale acestuia pe termen lung, este recomandată o cură de tratament de 30 de zile, timp în care trebuie aplicat produsul zilnic de 2-3 ori pe zi asupra zonelor unde apar durerile frecvent.

Contraindicații și efecte adverse crema Remidor

Posibilitatea ca glucozamină să poate crește rezistența la insulina nu a fost susținută în studii clinice făcute pe oameni, însă diabeticii ar trebui să consulte un medic înainte de a lua glucozamină (poate oferi beneficii importante pentru diabetici, însă poate afecta nivelele de zahăr din sânge).

Este contraindicat în timpul tratamentului cu anticoagulante (warfarina), dar și în cazul sarcinii și al alăptării.


MAI POTI CITI