URACTIV Alkasolv păreri forumuri. Uractiv ALKASOLV prospect, compoziție, contraindicații și prețuri

Părerea comentariilor despre Uractiv Alkasolv plicuri Fiterman Pharma extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre pietre la rinichi tratament naturist, suplimente pentru eliminarea pietrelor la rinichi :

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei recenziilor, Uractiv Alkasolv, 30 plicuri, Fiterman Pharma avea prețul de 33,50 lei în Farmaciile TEI.

În acest prospect găsiți: Ce este Uractiv Alkasolv și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Uractiv Alkasolv; Compoziție Uractiv Alkasolv; Cum să utilizați Uractiv Alkasolv; Reacții adverse posibile si contraindicatii Uractiv Alkasolv.

Ce este Uractiv Alkasolv și pentru ce se utilizează

Uractiv Alkasolv este un supliment alimentar cu efect de mentinere a echilibrului hidroelectrolitic si de corectare a pH-ului urinar la persoanele predispuse la litiaza renala.

uractiv alkasolv pareri forum remedii naturiste pietre la rinichi


Uractiv Alkasolv este o solutie eficienta pe termen lung pentru preventia aparitiei calculilor renali prin controlul eliminarilor de calciu in urina si a echilibrului pH-ului urinar la o valoarea care sa impiedice precipitarea sarurilor de calciu din urina sub forma de calculi.

Este indicat în principal persoanelor cu tendinta de formare a calculilor urinari și pentru persoanele care au urmat o procedura de litotritie.

Compoziție Uractiv Alkasolv

Uractiv Alkasolv, plicuri conţine 20 mEq citrat de potasiu, 11 mEq citrat de magneziu, 25 mg vitamina B6

♦ Magneziu:

Aportul suplimentar de magneziu conduce la echilibrarea raportului dintre magneziu si calciu in urina, in favoarea magneziului.

 La persoanele cu tendinta de litiaza urinara exista un exces de eliminare a calciului prin urina care se depune sub forma de saruri insolubile de calciu si care vor forma ulterior calculi. 

Aportul suplimentar de magneziu reduce eliminarea calciului in urina si formarea sarurilor de calciu la acest nivel. Sarurile de magneziu eliminate prin urina sunt solubile si nu formeaza calculi

♦ Citrat de potasiu:

Citratii alcalini (de potasiu si sodiu) contribuie la reducerea formarii de calcului urinari prin alcalinizarea urinii (in mediu acid al urinei sarurile de calciu formeaza precipitate care vor creste in dimensiuni formand calculi; in mediu alcalin sarurile de calciu nu precipita si sunt impiedicate sa formeze aglomerari solide).

♦ Vitamina B6 (piridoxina):

Vitamina B6 creste biodisponibilitatea magneziului si mentine concentratia optima a acestuia in celula. 

Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al cisteinei, un aminoacid implicat in formarea calculilor renali.

Mod de administrare Uractiv Alkasolv

1 plic pe zi de preferinta in 2 prize, dimineata si seara. 

Continutul fiecarui plic se dizolva in 150-300 ml apa. 

La recomandarea medicului si functie de pH-ul urinar rezultat dupa o perioada de proba, doza poate fi ajustată.

Reacții adverse și contraindicatii Uractiv Alkasolv

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Uractiv Alkasolv, plicuri nu contine sodiu (contine citrat de potasiu) si de aceea se poate administra in siguranta la pacientii cu hipertensiune sau afectiuni ale ritmului cardiac .

Uractiv Alkasolv plicuri contine sucraloza, un indulcitor cu zero calorii si de aceea poate fi administrat in siguranta la pacientii diabetici.

Uractiv Alkasolv poate administrat la femei insarcinate, la recomandarea medicului specialist.


MAI POTI CITI