ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex păreri forumuri, prospect, compoziție, contraindicații

Părerea comentariilor despre ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex 3ml extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre remedii care au efect pentru tratarea Molluscum Contagiosum Molutrex:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre; Compoziție ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre; Cum să utilizați ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre; Reacții adverse posibile si contraindicatii ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre.


ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex pareri forumuri efecte adverse

Ce este ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre și pentru ce se utilizează


Molluscum contagiosum este o infectie cutanata virala contagioasa. Acest produs este un dispozitiv medical. 

Este necesar sa cititi cu atentie prospectul inaintea fiecarei utilizari deoarece contine informatii importante legate de utilizarea produsului.


Compoziție ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre


50 mg hidroxid de potasiu si apa purificata.

Mod de autilizare ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre


Acest produs este destinat utilizarii externe. In timpul aplicarii solutiei, va rugam sa pozitionati flaconul pe o suprafata plana pentru a evita ca acesta sa se verse. Produsul trebuie aplicat de o persoana adulta.

1 sau 2 aplicari pe zi, dimineata si seara. I

Întrerupeti administrarea la aparitia inflamatiei (inrosirii).

Aplicati produsul numai pe leziunile provocate de Molluscum contagiosum care trebuie tratate.

Nu aplicati produsul pe aceeasi leziune provocata de Molluscum contagiosum mai mult de 14 zile consecutive. Daca nu se observa meliorari, informati-va medicul.

Ca orice produs activ, acesta poate antrena efecte mai mult sau mai putin nedorite, in special sub forma de senzatie de arsura sau iritatie trecatoare.

Intensitatea iritatiei depinde de sensibilitatea pielii si de cantitatea de produs aplicata. Va rugam sa respectati instructiunile de utilizare.

O hiper sau hipopigmentatie poate sa apara dupa disparitia anumitor leziuni provocate de Molluscum contagiosum ce au fost tratate. Ele vor disparea spontan.

Reacții adverse și contraindicatii ACM Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutre


Acest produs nu trebuie utilizat: pe mucoase sau in jurul ochilor, la copiii mai mici de 2 ani, in cazul alergiei la oricare dintre ingredientele produsului, pe leziunile provocate de Molluscum contagiosum, infectate sau inflamate, pe alte tipuri de excrescente ale pielii.

Poate fi caustic in cazul utilizarii inadecvate. Nu lasati lichidul sa intre in contact cu pielea sanatoasa. Spalati mainile dupa fiecare aplicare.


A nu se utiliza pe mucoase sau in jurul ochilor, pe plagi deschise sau pe piele zgariata.

In caz de alaptare, nu utilizati aceastã solutie pe partile corpului care pot intra in contact cu sugarul.

A nu se utiliza la pacientii cu eczema atopica in faza acuta.

Nu utilizati la persoanele cu sistemul imunitar deficitar.

Nu aplicati produsul pe pielea sanatoasa..

MAI POTI CITI