Algal Omega 3 păreri forumuri. Algal Omega 3 prospect, beneficii, compoziție, efecte adverse și prețuri

Părerea comentariilor despre Algal Omega 3, GOOD ROUTINE SECOM extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre omega-3 capsule pentru colesterol, cand se ia omega 3 dimineata sau seara, cel mai bun omega 3 de pe piata:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei review-urilor prețul Algal Omega-3 Good Routine, 30 capsule, Secom era de aproxiamtiv 80 lei în framaciile Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este  Algal Omega-3 și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați  Algal Omega-3; Compoziție  Algal Omega-3; Cum să utilizați  Algal Omega-3; Reacții adverse posibile si contraindicatii  Algal Omega-3.
algal omega 3 secom pareri forum efecte adverse

Ce este  Algal Omega 3 și pentru ce se utilizează


Algal Omega 3, GOOD ROUTINE este un supliment pe baza de forma patentata life's®OMEGA, pentru sanatatea inimii si a creierului.

Forma patentata life's®OMEGA, sursa vegetala de Omega-3, este caracterizata prin sustenabilitate, puritate si eficacitate, pentru sanatatea inimii, a vederii si a creierului.

Beneficii Algal Omega 3

♦Puritate ridicata: Acizii Grasi Omega-3, EPA si DHA, provin din sursa naturala, alga fermentata NON-GMO obtinuta prin intermediul unui proces de cultivare si recoltare in mediu inchis, controlat, fara utilizare de solventi si fara expunerea algelor la potentiali contaminanti.

♦ Ingredient patentat - life's®OMEGA - Forma unica de incorporare pentru EPA si DHA, de origine algala.

♦ Concentratii bine definite de acizi grasi, furnizand un Total de Acizi Grasi Omega-3 de 550 mg per 2 capsule gelatinoase moi

♦ 100 % Sustenabil - Mediul inchis si controlat pentru plantele de origine marina, sursa primara pentru life's®OMEGA, respectand cele mai inalte standarde de calitate.

♦ Fara miros si gust de peste dupa administrare.

Uleiul din alge este din punct de vedere nutritional asemanator uleiului de peste iar parametrii ce tin de biodisponibilitate si spectrul de actiuni sunt comparabili cu cei ai uleiurilor din peste si krill.

Compoziție  Algal Omega 3


➤ Ulei din alga life’s® Omega 500 mg 275mg Omega-3 (Schizochytrium sp.) (sursa de Omega-3, min 55%) furnizand:

- EPA 75 mg min. 15% (acid eicosapentaenoic)
- DHA 150 mg min. 30% (acid docosahexaenoic)
- Alti acizi grasi Omega-3 50 mg
- Vitamina E 3.36 mg (d-alfa tocoferol)

Mod de administrare  Algal Omega 3


1-2 capsule/zi, la masa, cu 200 ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Reacții adverse și contraindicatii  Algal Omega 3


Utilizarea de catre persoanele sub 14 ani, persoanele cu alergii la oricare dintre componente, persoanele care folosesc medicatie alopata (in special anticoagulante) sau carora urmeaza sa li se efectueze o interventie chirurgicala si persoanele diagnosticate cu tulburari de coagulare se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.