ASPIRINA NATURALĂ din plante păreri forumuri. Aspirina Naturala DVR PHARM prospect, compoziție, contraindicați și prețuri

Părerea comentariilor despre Aspirina Naturala din plante DVR PHARM extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Aspirina Organică din plante DVR PHARM și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Aspirina Naturala din plante DVR PHARM; Compoziție Aspirina Naturala din plante DVR PHARM; Cum să utilizați Aspirina Naturala din plante DVR PHARM; Reacții adverse posibile si contraindicatii Aspirina Naturala din plante.

pareri asipirina naturala organica din plante dvr pharm

Ce este Aspirina Naturala din plante DVR PHARM și pentru ce se utilizează

Conform prospectului, Aspirina Naturală de la DVR PHARM contribuie la mentinerea temperaturii normale a organismului, prin functionarea normala a glandelor sudoripare; contribuie la mentinerea in limite normale a ureei in sange; sustine buna functionare a articulatiilor; contribuie la hranirea si oxigenarea celulelor prin micsorarea viscozitatii sangelui si facilitarea circulatiei sanguine; calmeaza durerea (inclusiv nevralgiile).

Este un produs unic pe piata de suplimente, care asociaza efectele extractului de salcie concentrat cu cel al Harpagophytum. 

Cele doua au, in primul rand, un efect antiinflamator si anti-durere foarte puternic. 

Acesta le face eficiente in afectiunile reumatice, in afectiunile spatelui (discopatii, spondilite), in nevralgiile de tot felul, in migrene. 

In cazul infectiilor gripale si bacteriene, acest supliment ajuta la tinerea sub control a febrei, reduce durerile musculare, vertijul, starile de disconfort, redand tonusul psihic si claritatea mentala.

Compoziție Aspirina Naturala din plante DVR PHARM


Salcie (S. alba), scoarta, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicina:150mg; capsula tare de gelatina; Salcie (S. alba), scoarta, pulbere: 80mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) , radacina, pulbere 60mg; Urzica (Urtica dioica), radacina pulbere: 60mg; Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract apos uscat cu min. 2,5% harpagozide: 50mg.   

Mod de administrare Aspirina Naturala din plante DVR PHARM


Cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

♥ VERIFICĂ AICI PREȚURILE PLAFAR ONLINE

Reacții adverse și contraindicatii Aspirina Naturala din plante DVR PHARM


Persoanele cu ulcer gastric si gastrita vor lua cu prudenta suplimentul.

Contraindicatii: Femei insarcinate sau care alapteaza, sugari.