C YOUR IMMUNITY Secom păreri forumuri. C YOUR IMMUNITY prospect, compoziție, efecte adverse și prețuri

Părerea comentariilor despre C YOUR IMMUNITY Secom extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru imunitate:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,42

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este C Your Immunity și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați C Your Immunity; Compoziție C Your Immunity; Cum să utilizați C Your Immunity; Reacții adverse posibile si contraindicatii C Your Immunity.

Ce este C Your Immunity și pentru ce se utilizează


C Your Immunity pareri forum prospect compozitie efecte secundare

Formulă complexă alcătuită din vitamina C, quercetină, bromelaină şi hesperidin. Quercitina (Quercetin) a suplimentului C Your Immunity este una dintre cele mai importante bioflavonoide cunoscute şi studiate la nivel mondial pentru proprietăţile antioxidante. 

Vitamina C contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi la protejarea celulelor Impotriva stresului oxidativ.

C Your Immunity asigură protectie cu rol triplu (antioxidant, antiinflamator si antialergic) la nivelul sistemului imunitar. 

C Your Immunity este suport pe tot parcursul anului datorita asocierii dintre forma bioidentica de Vitamina C, Acid L-Ascorbic, cu profil de siguranta inalt si absorbtie crescuta, Quercetin, 250 mg per capsula si Hesperidin pentru potentarea actiunii si Bromelaina, pentru mentinerea unui raspuns inflamator normal.

Compoziție C Your Immunity


♦ Vitamina C 250 mg, 
♦ Quercetin 250 mg, 
♦ Bromelaina 25 mg, 
♦ Bioflavonoide din citrice cu 60% hesperidin 10 mg

Absorbtia Vitaminei C la nivelul celulelor capata noi dimensiuni prin forma sa bioidentica, Acidul L-Ascorbic. Organismul uman nu are capacitatea de a sintetiza Vitamina C astfel ca aportul extern devine principala sursa pentru furnizarea acesteia.

Bioflavonoidele naturale, Quercetina extrasa din Salcamul japonez si Hesperidina provenita din sursa citrica, au rol de sustinere a organismului prin actiunea antioxidanta, mentinand deopotriva si buna derulare a activitatilor zilnice.

Bromelaina, enzima obtinuta din ananas, ajuta la digestia proteinelor, la mentinerea structurii sanatoase a tesuturilor si a functiei normale a pancreasului exocrin.

Mod de administrare C Your Immunity


♦ Copii de peste 12 ani şi adulti: 1-2 capsule/zi, la masă, cu 200 ml apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

După desigilare, suplimentul poate fi utilizat pănă la sfărşitul perioadei de valabilitate înscrisă pe ambalaj.


Reacții adverse și contraindicații C Your Immunity


Contraindicatii: Utilizarea de către persoanele sub 12 ani, femeile insărcinate, care doresc să rămănă insărcinate sau, care alăptează, persoanele cu alergii la oricare dintre componente sau care folosesc medicatie alopată se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Efecte secundare: Nu s-au evidenţiat la dozele prescrise.