CARDIONIL Apifito păreri forumuri. CARDIONIL prospect, beneficii, compoziție și prețuri

Părerea comentariilor despre CARDIONIL Apifito Pharm extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente care normalizează tensiunea și ritmul cardiac, curăță vasele sanguine:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Cardionil și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Cardionil; Compoziție Cardionil; Cum să utilizați Cardionil; Reacții adverse posibile si contraindicatii Cardionil.

La momentul analizei de sentiment a opiniilor prețul unei cutii de Cardionil Apifito era de 53 lei în magazinul online al producătorului.

cardionil capsule pareri forum prospect compozitie beneficii

Ce este CARDIONIL și pentru ce se utilizează

Conform informațiilor din prospect, Cardionil este un supliment de origine vegetală, capabil să acorde inimii și vaselor sanguine tot ceea ce este necesar pentru funcționarea normală: - normalizează tensiunea și ritmul cardiac, curăță vasele sanguine și elimină durerile de inimă, întărește pereții vasculari, elimină colestrerolul «rău», previne formarea plăcilor aterosclerotice și a trombelor.

Utilizînd extracte de plante medicinale, am fost un remediu natural pentru menținerea sănătății sistemului cardiovascular, prevenirea infarctului miocardic si accidentului vascular cerebral - preparatul natural CARDIONIL. 

De asemenea, capsulele sunt eficiente în perioada de recuperare  după accident vascular cerebral și infarct miocardic, la edeme de origine vasculară, cardiacă.

Compoziție CARDIONIL Apifito


Produsul conține: extract de talpa-gâștei, extract de păducel, extract de usturoi, extract de struguri roșii, extract de sunătoare, vitamina C, celuloză microcristalină, gumă de roșcove, stearat de calciu . 

În combinație, componentele preparatului CARDIONIL sporesc acțiunea reciprocă, ceea ce mărește eficacitatea generală a preparatului.

Compoziția capsulelor CARDIONIL este un suport cuprinzător pentru sistemul dumneavoastră cardiovascular și prevenirea diferitelor probleme care pot apărea la inimă. 

Ingredientele active ale Cardionil ajută efectiv la ameliorarea stării în caz de miocardită, stenocardie, aritmie, ateroscleroză, hipertensiune și hipotensiune arterială, vene varicoase. 

În plus, administrarea capsulelor CARDIONIL, ajută în cazul insomniei, stărilor asteno-nevrotice și astenice, distoniei vegetativ-vasculare, sindromului de oboseală cronică, stărilor depresive, distoniei musculare și distrofiei musculare, în tratamentul complex al consecințelor traumatismelor cranio-cerebrale, bolilor infecțioase severe.

Mod de administrare CARDIONIL


1 capsulă pe zi cu un pahar de apă.

Reacții adverse și contraindicații CARDIONIL


Nu se cunosc atâta timp cât se respectă indicațiile din prospect.