CEAI G pentru fiere și rinichi U63 păreri forumuri. Ceai pentru fiere și rinichi Fares prospect, beneficii, contrainidcații și prețuri.

Părerea comentariilor despre Ceaiul G pentru Fiere și Rinichi Fares extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre ceai pentru criza de fiere, ceaiuri pentru fiere cu pietre, ceai pentru fiere si rinichi fares:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,49
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Ceaiul G pentru fiere și rinichi U63 și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Ceaiul G pentru fiere și rinichi Fares; Compoziție Ceai G pentru fiere și rinichi; Cum să utilizați Ceaiul G pentru fiere și rinichi; Reacții adverse posibile si contraindicatii Ceai G pentru fiere și rinichi.


ceai g fiere si rinichi fares pareri forum remedii fiere si rinichi

Ce este Ceaiul G pentru fiere și rinichi U63 și pentru ce este bun


Preparat după o rețetă originală a farmacistului Andrei Farago folosită din anii '30 ceaiul G pentru fiere și rinichi U63 susține buna funcționare a căilor biliare.

Plantele din compoziția acestui ceai stimulează secreția și eliminarea bilei. Ajută, de asemenea, la eliminarea sărurilor de la nivelul cailor urinare și biliare.

Dizvolvă pietrele de la fiere și rinichi. Acest ceai conține plante bogate în siliciu, ce ajută la dizolvarea pietrelor și previne formarea lor.

Ceaiul Fiere si rinichi Fares este diuretic, sedativ al durerilor, coleretic-colagog, remineralizant, astringent, antiseptic, cicatrizant si antiinflamator. 

Ceaiul  U63 Fares este recomandat in:

- litiaza renala si biliara
- enterita, enterocolita
- colecistita
- diaree
- balonari
- dureri abdominale.

Compoziție Ceai G pentru fiere și rinichi U63


♦ Radacina de Osul Iepurelui (Radix Ononidis), 
♦ Troscot (Herba Polygonii), 
♦ Menta (Herba Menthae), 
♦ Coada soricelului (Herba Millefolii), 
♦ Flori de Musetel (Flores Chamomillae).

Mod de administrare și preparare Ceai G pentru fiere și rinichi U63 Fares


Mod de preparare:

Peste 1 lingura de amestec se toarna o cana cu apa clocotita si se lasa la fiert 5-10 minute.

Mod de administrare:

Se beau 3 cani cu ceai pe zi.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Reacții adverse și contraindicatii Ceai G pentru fiere și rinichi U63


Nu se indică administrarea la copii sub 12 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare: 

Nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. 

Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilități cu medicamentele și nici efecte secundare.