COVIFLU păreri forumuri. COVIFLU prospect, contraindicaţii, compoziţie şi preţuri

Părerea comentariilor despre COVIFLU Medicinas extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru imunitate şi pentru prevenirea și ameliorarea răcelii și gripei:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei opiniilor preţul promoţional al unei cutii de Coviflu Medicinas cu 10 capsule era de 33 lei.

În acest prospect găsiți: Ce este Coviflu Medicinas și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Coviflu; Compoziție Coviflu; Cum să utilizați Coviflu; Reacții adverse posibile si contraindicatii Coviflu Medicinas.

Ce este Coviflu Medicinas şi pentru ce se utilizează


Coviflu este un remediu naturist recomandat pentru prevenirea și ameliorarea răcelii și gripei, fiind disponibil sub formă de 10 capsule blister, care se administrează în doză de o capsulă pe zi.
coviflu medicinas pareri forum efecte adverse compozitie

Disponibil sub formă de capsule ce acționează numaidecât în organism, Coviflu ajută la reducerea febrei, la îmbunătățirea respirației, desfundând nasul sinusurile, dar poate ameliora și frisoanele, stările febrile, cefaleea, congestia nazală.

Coviflu este un remediu natural recomandat oricui, însă cu precădere persoanelor dispuse la îmbolnăvire, celor predispuse să se confrunte cu complicații ale răcelii și gripei, precum bolnavi de diabet, cardiaci, persoane care au un sistem imunitar slăbit, dar și bătrânilor și pacienților de HIV ori cancer. 

Coviflu nu doar că ameliorează durerea și reduce temperatura dacă ai febră, însă desfundă nasul și sinusurile, ajutându-te să respiri mai ușor, îi conferă organismului cantitatea de vitamina C care se pierde la debutul infecției gripale și, în același timp, combate frisoanele, cefaleea, durerile în gât, ameliorează congestia nazală, sinuzita și chiar durerile. 

Compoziție Coviflu Medicinas


Astragalus - 60 mg

Chimen negru – 50 mg

Cuișoare – 20 mg

Pelin - 110 mg

Propolis - 15 mg

Lemn dulce - 30 mg

Cătina - 50 mg

Usturoi negru - 15 mg

Experții în medicină naturopată au arătat, de asemenea, că usturoiul negru ajută la combaterea infecțiilor rezistente la antibiotice, întrucât are proprietăți antimicrobiene excelente.

Cătina este o plantă care are proprietăți curative excelente, fiind o sursă excelentă de vitamina C, motiv pentru care experții o consideră un aliat de nădejde în ceea ce privește combaterea răcelii și a gripei.

Pelinul este o sursă bogată de antioxidanți, ameliorează simptomele răcelii, reducând durerile de cap, precum și starea generală proastă, întrucât are proprietăți antivirale.

Rădăcina de lemn dulce este o sursă excelentă de saponozide triterpenice, flavone, chalcone, cumarine și steroli, motiv pentru care are efecte emoliente, fluidifiante ale secrețiilor bronșice.

Mod de administrare Coviflu Medicinas


1 capsulă pe zi timp de 10 zile

Reacții adverse şi contraindicatii


Coviflu este un remediu naturist obținut din ingrediente naturale, regăsit sub forme de pilule care nu are efecte adverse şi contraindicaţii demonstrate atâta timp cât se respecta doza zilnică recomandată.

MAI POTI CITI