DAOSIN păreri forumuri. Daosin prospect, compoziție, beneficii, efecte adverse și prețuri

Părerea comentariilor despre DAOSIN capsule extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre  Tratament cu Daosin de vanzare, Bioscience Daosin intoleranță la histamină, Unde se gaseste Daosin:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Daosin capsule și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Vitreoclar Oro; Compoziție Vitreoclar Oro; Cum să utilizați Vitreoclar Oro; Reacții adverse posibile si contraindicatii Vitreoclar Oro.

Daosin, 30 capsule Stada avea la momentul analizei recenziilor prețul de aproximativ 120 lei.

Ce este Daosin și pentru ce se utilizează

daosin pareri forum  intoleranta la histamina


Conform prospectului DAOSiN este singurul supliment alimentar din lume destinat tratamentului intolerantei alimentare produsa de intoleranta la histamina.

A fost dezvoltat special pentru pacientii cu deficit de DAO, dar nu este o alternativa la un stil de viata echilibrat si sanatos.

Cantitatea de DAO continuta de DAOSiN suplimenteaza cantitatea de enzima produsa de organism si asigura metabolizarea histaminei.

Administrând DAOSiN capsule inainte de mese,cantitatea de DAO in intestinul subtire va creste si in acest mod si capacitatea organismului de a degrada histamina va fi imbunatatita.

In acest mod DAOSiN usureaza metabolismul histaminei in intestinul subtire si restabileste echilibrul natural dintre histamina si DAO.

Beneficii DAOSIN

♦ Degradeaza excesul de histamina adus in organism prin alimentatie.
♦ Permite pacientilor cu deficit de DAO sa aiba un regim alimentar normal fara aparitia simptomelor nedorite.(eruptii cutanate, eczema, urticarie, balonare abdominala, flatulenta, diaree sau constipatie, migrena, cefalee, rinite, simptome respiratorii)

Compoziție Daosin capsule


1 capsula contin Extract proteic purificat din rinichi de porc echivalent DAO 4.2 mg,

Excipienti: celuloza microcristalina,sucroza, acid ascorbic, amidonde orez, hidroxipropilceluloza, talc, acid ascorbic, amidon acetilat de porumb, talc, glicerol

Mod de administrare Daosin


Adulti: 1-2 capsule cu 15-20 minute inainte de masa cu o cantitate suficienta de lichid.

Reacții adverse și contraindicatii Daosin


Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

A se pastra in locuri uscate la temperatura camerei

Produsul nu contine substante cu potential alergenic.

Nu s-au raportat efecte adverse,secundare sau efecte toxice.