Dr. DELBANI Mohamad biografie, wiki, CV, păreri specialist în chirurgia plastică. Contact programări și prețuri.


Conform biografiei, Dr. Delbani Mohamad (nascut pe 2 ianurie 1989 in liban) este specialist în chirurgia plastică și reconstructivă și a participat de-a lungul timpului la numeroase congrese și cursuri de specialitate atât în România, cât și în străinatate pentru a se perfecționa. 

Din CV aflăm că Dr. Delbani a absolvit Facultatea de Medicină “Carol Davila”, din București, pe specializarea medicină generală.

Pentru că excelența în medicină nu poate fi atinsă decât prin practică, medicul Delbani a făcut numeroase stagii de pregătire prin unele dintre cele mai mari spitale de urgență din Capitală.  

Dr. Delbani a practicat chirurgia plastică și reconstructivă în Spitalul Clinic de Urgență București, dar și în Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, plus pregătire în alte spitale și clinici private pentru rezidențiat.

dr Delbani Mohamad pareri forum chirurgi plasticieni
Doctorul Delbani lucrează în cabinetul situat în Strada Jiului Nr.131, Sector 1, București.

De asemenea Dr. Delbani poate fi contactat pentru programări la numărul de telefon +40 756 039 509 sau pe adresa de email: md@drdelbani.ro

Mai multe detalii despre alte intervenții, cât și despre prețuri gășiți pe www.drdelbani.ro/tarife

Dr. Delbani Mohamad a obținut mai multe diplome care atestă pregătirea profesională, printre care se numără: 

♦ Avizul anual de la Colegiul Medicilor din România, participare la Congresul Internațional Estetic, ținut în Germania, 

♦ Certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România, diplomă care atestă licențierea în medicina generală, la Facultatea de Medicină “Carol Davila”, din București, 

♦ Masterclass la Institutul Medical Allergan, participarea la Congresul Internațional Estetic din Croația, 

♦ Certificare de la Colegiului Medicilor din România.