Dr.Max Multivit 10 păreri forumuri. Dr.Max Multivit 10 prospect, compoziție, prețuri

Părerea comentariilor despre Dr.Max Multivit 10 extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente cu multivitamine pentru sistemul imunitar și nervos:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Dr.Max Multivit 10 și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Dr.Max Multivit 10; Compoziție Dr.Max Multivit 10; Cum să utilizați Dr.Max Multivit 10; Reacții adverse posibile si contraindicatii Dr.Max Multivit 10.
drmax multivit 10 pareri forum vitamine pentru imunitate si creier

Ce este Dr.Max Multivit 10 și pentru ce se utilizează


Dr.Max Multivit 10 este un supliment care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, la reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina B6 susține funcția cognitivă. Un aport mai ridicat de vitamina B6 pare să ajute funcționarea memoria persoanelor în vârstă care înregistrează un declin cognitiv.

Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos central și periferic. Vitamina B1 este indispensabilă pentru activitatea cerebrală și mielinizarea nervilor periferici.

Compoziție Dr.Max Multivit 10


Substante active din compoziție:

➤ Vitamina A - 800 mcg

➤Vitamina B1 (tiamina) - 1,4mg

➤Vitamina B2 (riboflavina) - 1,6mg

➤Vitamina B3 (nicotinamida) - 18mg

➤Vitamina B5 (acid pantotenic) - 6,6mg

➤Vitamina B6 (piridoxina) - 2mg

➤Vitamina B9 (acid folic) - 0,2mg

➤Vitamina C - 60mg

➤Vitamina D - 0,005mg

➤Vitamina E - 8mg

Agent de incarcare (carbonat de calciu) , acid L-ascorbic, agent de incarcare (celuloza microcristalina) , acetat de DL-α-tocoferil, nicotinamida, agent de intarire (amidon de porumb) , retinol acetat, D-pantotenat de calciu, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu) , emulsifiant (hipromeloza) , stabilizator (croscarmeloza sodica) , agent de glazurare (alcool polivinilic) , colorant (dioxid de titan) , agent antiaglomerant (stearat de magneziu) (), clorhidrat de piridoxina, agent antispumant (agentpolietilen glicol 4000) , colecalciferol, stabilizator (maltodextrina) , tiamina mononitrat, agent de ingrosare (polidextroza) , riboflavina, agent antiaglomerant (talc) , emulsifiant (carboximetilceluloza de sodiu) , acid folic (acid pteroilmonoglutamic) , colorant (oxid feric) , fosfat tricalcic, corector de aciditate (acid tartric).

Mod de administrare Dr.Max Multivit 10


1 comprimat zilnic

Se recomanda administrarea de durată, pentru eficiență crescută.


Reacții adverse și contraindicatii Dr.Max Multivit 10


Consultati medicul specialist pentru stabilirea dozei optime. 

Nu se recomanda marirea dozei la femeile insarcinate pentru a evita o posibila supradozare a Vitaminei A.