Dr.MAX ProtectMax ATB păreri forumuri, prospect, compoziție, beneficii și prețuri

Părerea comentariilor despre Dr.Max ProtectMax ATB extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru echilibrarea florei microbiene intestinală :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,43

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Vitreoclar Oro și pentru ce se utilizează; Compoziție Vitreoclar Oro; Cum să utilizați Vitreoclar Oro; Reacții adverse posibile si contraindicatii Vitreoclar Oro.


Dr.Max ProtectMax ATB probiotic pareri forum prospect

Ce este Dr.Max ProtectMax ATB și pentru ce se utilizează


Dr.Max ProtectMax ATB  este un supliment alimentar care echilibreaza flora microbiana intestinala si modificarile de tranzit. Inulina (prebiotic) sustine actiunea si creste eficienta probioticelor.

Compoziție Dr.Max ProtectMax ATB


♦ Lactobacillus rhamnosus GG® - 6 miliarde UFC/1 capsula - 12 miliarde UFC/2 capsule

♦ Saccharomyces cerevisiae subsp. boulardii CNCM I-1079 - 5 miliarde UFC/1 capsula (250 mg) - 10 miliarde UFC/2 capsule (500 mg)

♦ Inulina - 25 mg/1 capsula - 50 mg/2 capsule

Inulina este considerata o fibra alimentara functionala, care trebuie sa faca parte dintr-o alimentatie zilnica echilibrata, datorita potentialelor efecte benefice asupra sanatatii consumatorului. 

Inulina sporeste proprietatile microbiomului, ceea ce poate imbunatati digestia, ajuta organismul sa absoarba mai bine nutrientii alimentari, elimina constipatia, contribuie la consistenta scaunelor, promoveaza descompunerea grasimilor, previne infectiile si ajuta sistemul imunitar.

Mod de administrare Dr.Max ProtectMax ATB


1–2 capsule zilnic, dimineata, inaintea sau in timpul mesei. 

Luati capsula cu lichide reci sau goliti continutul capsulei in iaurt. 

A nu se administra cu bauturi acidulate. 

Capsula este de origine vegetala, prin urmare, produsul poate fi folosit si de catre vegetarieni.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Reacții adverse și contraindicatii Dr.Max ProtectMax ATB


Ca orice fibra, consumata in cantitati prea mari sau prea rapid, inulina din compoziția Dr.Max ProtectMax ATB poate provoaca dureri si disconfort abdominal, balonare, flatulenta si diaree. 

Aceste efecte adverse apar mai ales in cazul persoanelor intolerante la alimente FODMAP (bogate in fructoza, fructani, lactoza, galactani si polioli).