EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi păreri forumuri. EXCILOR 2 în 1 pentru negi prospect, compoziție, reacții adverse și prețuri.

Părerea comentariilor despre EXCILOR negi 2 în 1 extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre tratament eficiente pentru negi cu efecte secundare și reacții adverse mici :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi; Compoziție EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi ; Cum să utilizați EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi ; Reacții adverse posibile si contraindicații EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi .


pareri forum excilor tratament pentru negi 2 in 1 daca functioneaza

Ce este EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi și pentru ce se folosește

Excilor 2 în 1 tratament pentru negi combină cele mai frecvente 2 metode de tratament împotriva negilor pentru rezultate mai rapide. 

Prin înghețarea rapidă (-45 ℃) a centrului negului și prin exfolierea pielii infectate, pielea îngroșată a negului și virusul cauzator sunt îndepărtate și va apărea din nou pielea sănătoasă. 

Astfel, este asigurată o rată de vindecare mai mare decât în cazul altor  produse existente pe piață, cu o durată scurtă de tratament, de doar 5 zile.

Tehnologia DuoActive combină crioterapia și tratamentul cu gel într-un singur dispozitiv.

Beneficii EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi

♦ Tratament combinat pentru negi: produs cu agent de înghețare și un produs cu gel, bazat pe ingredientul activ TCA-Active actionând, astfel, atât din interior, cât și din exterior.

♦ Tratament cu o durată de 5 zile pentru verucile comune si verucile plantare.

♦ Poate fi utilizat la copii începând cu vârsta de 4 ani.

Compoziție EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi 


1. Cryo-Active™ (agent de inghetare)

2. TCA-ActiveTM (pe baza de acid tricloracetic)

3. Carbopol

4.Apa

Mod de utilizare EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi 


♦ Ziua 1: aplicați produsul pentru crioterapie

- Adulți și copii: o singură dată.

♦ Ziua 2, 3, 4, 5: aplicați tratamentul cu gel

- Adulți: 1 aplicare de 2 ori pe zi; Copii cu vârste între 4 și 12 ani: 1 aplicare pe zi.

Atunci când îl utilizați pentru prima dată, tratați mai întâi un singur neg înainte de a trata mai mulți negi, pentru a vedea efectul asupra pielii dvs.

Începeți să tratați alt neg numai dacă nu ați manifestat reacții adverse (în mod normal, într-un interval de 5 zile).

Dacă există mai mulți negi apropiați unul de altul (la o distanță de cel mult 1 cm), așteptați până ce pielea revine la normal înainte de a trata alt neg (acest lucru poate dura până la 6 săptămâni).

Dacă negul nu dispare complet, tratamentul poate fi repetat de cel mult 3 ori. Repetați întreaga schemă de tratament după o perioadă de pauză de minimum 4 zile până la 1 săptămână.

Nu atingeți și nu trageți de pielea tratată, deoarece negii sunt contagioși. Nu trageți de crustă, deoarece aceasta trebuie să cadă singură.

Observație: Dacă tratați un neg acoperit de calus, se recomandă ca mai întâi să înmuiați zona tratată în apă călduță timp de 5 minute și să frecați cu atenție calusul cu o pilă, înainte de tratament.

Reacții adverse și contraindicații EXCILOR 2 în 1 tratament pentru negi 


Dacă se utilizează pe pielea sănătoasă, poate apărea o senzație de înțepătură, de arsură ușoară sau o senzație dureroasă la nivelul zonei tratate, ceea ce poate cauza leziuni ale pielii.

În cazul în care senzația de înțepătură, de arsură sau senzația dureroasă continuă până la următoarea aplicare, tratamentul trebuie oprit.

Complicațiile apar în cazuri rare. În cazuri extrem de rare, poate rămâne un semn sau o cicatrice permanentă. Acestea pot fi asociate unor afecțiuni, cum sunt cicatrizarea deficitară sau o infecție. Dacă se întâmplă acest lucru, adresați-vă medicului.

La fel ca în cazul tuturor metodelor de înghețare, pielea poate deveni albă pentru un timp.

Aplicarea agentului de înghețare poate cauza o senzație de înțepătură, mâncărime, durere în timpul sau după înghețare, care scade rapid după revenirea la temperatura normală a zonei.

Supraexpunerea la produsul de înghețare poate cauza lezarea straturilor superioare ale pielii, determinând cicatrici, și/sau poate conduce la leziuni ale nervilor.

Nu apăsați prea tare atunci când aplicați spuma pe neg.

Aplicați spuma timp de maximum 20 de secunde pe un neg comun și maximum 40 de secunde pe un neg de la nivelul piciorului. (Consultați pct. CE ESTE UN NEG?)

Nu aplicați spuma pe zona din jurul negului.

Spuma este strict pentru o singură utilizare.

Agentul de înghețare este inflamabil și poate cauza degerături pe pielea sănătoasă.

Dacă gelul intră în contact accidental cu pielea sănătoasă, spălați imediat zona cu apă și săpun din abundență, pentru a preveni iritarea sau senzația de arsură a pielii sănătoase.