L-Carnitina 3000 Extreme Shot păreri forumuri. L-Carnitina 3000 Extreme prospect, compoziție, efecte adverse și prețuri

Părerea comentariilor despre fiolele L-Carnitina 3000 Extreme Olimp Sport Nutrition extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru sportivi pentru controlul greutatii:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este L-Carnitina 3000 Extreme Shot și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați L-Carnitina 3000 Extreme Shot; Compoziție L-Carnitina 3000 Extreme Shot; Cum să utilizați L-Carnitina 3000 Extreme Shot; Reacții adverse posibile si contraindicatii L-Carnitina 3000 Extreme Shot.

Ce este L-Carnitina 3000 Extreme Shot Olimp Sport Nutrition și pentru ce se utilizează


Conform prospectului, L Carnitina 3000 de la Olimp - un supliment nutritiv pentru controlul greutatii care îmbogățește dieta cu L carnitina și conține cea mai mare doză de pe piață - 3000 mg într-o fiolă in care gasesti si vitamina B6.
L-Carnitina 3000 Extreme Shot pareri forum contraindicatii beneficii

L CARNITINA 3000 EXTREME SHOT oferă cea mai mare doză de L carnitina disponibilă pe piața poloneză.

Efectul de L-Carnitina este întărit cu vitamina B6 s, care permite o sinergie de activitate în procesele de generare a energiei care apar în timpul efortului fizic intensiv. 

L carnitina este un element-cheie al ultimei faze a descompunerii grasimilor. Acesta transportă acizi grași liberi în locul oxidării lor finale (mitocondriile) unde energia acumulată în ele este eliberată, mărind în mod semnificativ capacitatea de efort a corpului. 

Oxidarea efectivă a acizilor grași liberi garantează că nu vor fi depozitați sub formă de trigliceride, adică nu vor crește volumul de țesut adipos. 

Compoziție L-Carnitina 3000 Extreme Shot Olimp Sport per 12,5 ml (jumătate de fiolă)


L-carnitine 1500 mg

Vitamina B6 1,4 mg 

Produsul a fost fabricat ca sa aiba o absorbție instantanee de L-Carnitina și de vitamina B6 în fluxul sanguin, fără caracterul întârziat caracteristic pentru tablete sau capsule. 

L CARNITINA 3000 EXTREME SHOT te uimește nu numai cu eficiența, ci și cu arome delicioase - cireșe și portocale.

Mod de administrare L-Carnitina 3000 Extreme Shot Olimp Sport


Utilizare recomandata:  jumatate de fiola de 2 ori pe zi (12.5ml) cu 30 de minute inainte de masa sau de activitate fizica. 

Odata deschisa fiola de L-Carnitina 3000, aceasta trebuie pastrata in frigider si consumata in 24 de ore

Reacții adverse și contraindicatii L-Carnitina 3000 Extreme Shot Olimp Sport


Consultati medicul inainte de administrarea acestui produs sau a oricarui fel de supliment alimentar sau inainte de a incepe un program de antrenament. 

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Produsul este contraindicat persoanelor sub varsta de 18 ani! 

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza!