LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER păreri opinie forumuri Zdrovit și prețuri

Părerea opiniilor despre LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER  Zdrovit extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări și revire-uri despre cele mai bune boostere cu acid hialuronic pentru buze

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER; Compoziție LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER; Cum să utilizați LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER; Reacții adverse posibile si contraindicatii LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER.

lips up hyaluron volume lip booster pareri forumuri opinii

Ce este LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER ZDROVIT și pentru ce se folosește

Balsamul cu acid hialuronic Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster îți oferă formula perfectă de lip gloss pentru buze irezistibile, cu volum și ”îmbrăcate” într-o nuanță delicată – Rosé sau Marsala.

Senzația de volum și prospețime ține în jur de 2-3 ore, apoi trebuie reaplicat. Ca și luciu de buze, pare genial, mai ales pe timp de vară. Se aplică ușor, nu este lipicios, are nuanțe discrete și dă o senzație răcoritoare după utilizare. Un mare plus este că este un produs testat dermatologic.

Combinatia dintre acidul hialuronic reticulat si lipidele responsabile cu ingirijirea pielii, netezesc textura buzelor, oferindu-le un plus de volum si ingrijire de lunga durata.

Compoziție LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER

Hydrogenated Polyisobutene, Ricinus Communis Seed Oil, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylene/Propylene/ Styrene Copolymer, Butylene/ Ethylene/Styrene Copolymer, Aqua, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Stearate, Menthol, Cylindrotheca Fusiformis Extract, Glycine Soja Seed Extract, Portulaca Pilosa Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/ Sebacate, Sodium Isostearate, Sorbitan Isostearate, Benzyl Nicotinate, Sucrose Cocoate, Palmitoyl Tripeptide-38, Ethylhexylglycerin, BHT, Mica, Iron Oxides, Titanium Dioxide

Mod de utilizare LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER

Aplicati de cel putin doua ori pe zi.

Imediat ce este aplicat Lips Up Hyaluron Volume produce o senzație ușoară de mentol, vei simți cum buzele vor deveni voluminoase și efectul se pastrează până la două ore.

Reacții adverse și contraindicatii LIPS UP HYALURON VOLUME LIP BOOSTER

Da un volum subtil buzelor fără efecte adverse.