MELATONIN PURA păreri forumuri. MELATONIN PURA Esi prospect, administrare, efecte adverse și prețuri

Părerea comentariilor despre Melatonin Pura 3 / 5 mg de la ESI Italia extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre Melatonina pura esi, Melatonina pura catena, Melatonina pura 5 mg prospect :

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,43

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Melatonin Pura și pentru ce se utilizează; Compoziție Melatonin Pura; Cum să utilizați Melatonin Pura; Efecte adverse posibile si contraindicatii Melatonin Pura.

melatonin pura 3 mg pareri forum administrare contraindicatii efecte adverse

Ce este Melatonin Pura și pentru ce se utilizează

Melatonina este un hormon natural produs de epifiză, reflex, odată cu instalarea întunericului. Rolul melatoninei este de inducere a somnului și, prin acesta, de asigurare a relaxării organismului, de refacere a capacității funcționale a organelor și sistemelor și de restaurare a energiei. 

Prin asigurarea unui somn de calitate, melatonina contribuie la funcționarea optimă a sistemului imun, metabolic, nervos, cardiovascular și endocrin.

Un studiu publicat recent demonstrează rolul potențial al melatoninei în tratamentul infecției cu COVID-19. Conform acestui studiu, utilizarea melatoninei poate avea efect protectiv asupra plămânilor împotriva inflamației și stresului oxidativ si, de asemenea, efect direct antiviral.

Productia de acestui hormon este la maxim in primii ani, incetineste dupa varsta de 20 si incepe sa scada la varsta de 45 de ani.

Secretia acestui hormon lui urmeaza un ritm circadian: se initiaza spre dupa-amiaza, atinge apogeul in timpul noptii, scade spre dimineata si ramane foarte scazuta toata ziua.

Compoziție Melatonin Pura

3 mg Melatonina, Fosfat de calciu, celuloza microcristalina, Hidroxi-propil-celuloza, stearat vegetal de magneziu si dioxid de siliciu.

Mod de administrare Melatonin Pura

Se recomanda 1 microtableta / zi cu mai multa apa, de preferinta cu o ora inainte de culcare

Reacții adverse și contraindicatii Melatonin Pura

Studiile clinice au aratat ca melatonina nu are un impact nedorit asupra organismului daca este administrata pe termen scurt si mediu, insa in ceea ce priveste efectele pe care le are administrarea indelungata, oamenii de stiinta nu au prea multe informatii.


Administrarea unei cantități prea mari de melatonină  poate genera o serie de efecte adverse precum:

Greata
Dureri de cap
Ameteli
Irascibilitate
Tremor
Scaderea tensiunii arteriale
Crampe abdominale
Stari depresive trecatoare.