MIEREA de AUR cuTURMERIC păreri forumuri, beneficii, preparare reţetă

Părerea comentariilor despre mierea de aur cu turmeric extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre reţetă turmeric cu miere, preparare mierea de aur cu turmeric, beneficii şi recomandări mierea de aur este una pozitivă, exprimând mulțumirea şi încrederea în efectele bune pentru sănătate.

Ce este mierea de aur cu turmeric şi pentru ce se utilizează


Mierea de aur reprezintă, de fapt, un amestec de miere și turmeric, cu efect antibiotic și numeroase beneficii pentru sănătate care îşi are rădăcinile în medicina indiana Ayurveda. 

Proprietățile curative ale acestui remediu natural au fost descoperite încă de acum 5.000 de ani.

Așa cum există şi remediul naturist numit ”laptele de aur”, putem apela și la mierea de aur, mai ales în sezonul rece, atunci când avem nevoie de o imunitate mai crescută. 
pareri mierea de aur cu turmeric forum antibiotice naturiste

Mierea de aur distruge bacteriile și virusurile, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește digestia și deține proprietăți antiinflamatorii recunoscute chiar şi de medicina clasică. 

Medicina naturistă ȋl recomandă ca un remediu excelent împotriva răcelii, stărilor gripale, afecțiunilor respiratorii, problemelor digestive și alergiilor. 

Mierea de aur cu turmeric poate lua oricând locul antibioticelor, deoarece, spre deosebire de acestea, turmericul cu miere nu afectează floră intestinală.

De la răceală banală la dureri de gât, roșu în gât, combinația de miere și turmeric este incredibil de puternică, cu proprietăți antibiotice și antiinflamatoare dovedite și reprezintă o alternativă excepțională pentru medicamentele convenționale.

Cum se prepară corect reţeta de miere cu turmeric și de ce este bine să o consumăm


Ingrediente 100 gr. miere, 1 lingură turmeric pudră, puțin piper negru măcinat, o linguriță coajă de lămâie 

Mod de preparare Mierea, turmericul, coaja de lămâie și piperul negru se amestecă bine, iar preparatul obținut se păstrează la frigider, într-un borcan de sticlă închis ermetic. 

Termenul de valabilitate al mierii vindecătoare cu turmeric este de maximum 2 săptămâni.

Cantitatea obținută este suficientă pentru trei zile de tratament. 

Mierea de aur cu turmeric poate fi adăugată în lapte sau în ceai.