PARUSAN Spumă aktiv pentru femei păreri forumuri. Parusan Spumă aktiv prospect, recomandări, compoziție și prețuri

Părerea comentariilor despre Parusan Spumă aktiv pentru femei Zdrovit extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente împotriva căderii părului la femei :

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Parusan Spumă aktiv pentru femei și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Parusan Spumă aktiv pentru femei; Compoziție Parusan Spumă aktiv pentru femei; Cum să utilizați Parusan Spumă aktiv pentru femei; Reacții adverse posibile si contraindicații Parusan Spumă aktiv pentru femei.

Spumă Aktiv pentru femei, 100 ml, Parusan avea la mometul analizei prețul de 40 lei în farmaciile TEI.

Ce este Parusan Spumă aktiv pentru femei și pentru ce se utilizează

Parusan spuma Aktiv împotriva căderii parului pentru femei activează rădăcina parului, reduce căderea parului si stimuleaza cresterea parului.

Compoziție Parusan Spumă aktiv pentru femei

parusan spuma aktiv pentru femei pareri forum remedii caderea parului

♦ Cafeina, 
♦ Dexpantenol 
♦ Biotina.

Acțiunea cafeinei si a dexpantenolului in foliculii de par si in pielea capului a fost dovedita științific după aplicarea Parusan spuma Aktiv (studiu in vitro asupra foliculilor de par izolați).

Cafeina si dexpantenolul din Parusan spuma Aktiv au capacitatea de a penetra straturile pielii si de a elibera ingredientele active in foliculul de par. 

Aceste proprietăți creează un ’microambient’ de creștere si stimulare a firului de par, atunci când produsul este utilizat cu regularitate.

Mod de utilizare Parusan Spumă aktiv pentru femei


După spălarea parului, se aplica in palme o cantitate de mărimea unei nuci si se masează ușor scalpul. 

Apoi, parul se aranjează așa cum se dorește. Pentru rezultate optime, se utilizează o data pe zi timp de cel putin 12 săptămâni.

Reacții adverse și contraindicatii Parusan Spumă aktiv pentru femei


Nu se cunosc.