PURE Omega-3 Secom păreri forumuri, prospect, beneficii efecte secundare și prețuri

Părerea comentariilor despre PURE Omega-3 Secom extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru menţinerea funcţiei normale a creierului, inimii şi a vederii :

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 052

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este PURE Omega-3 Secom și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați PURE Omega-3 Secom; Compoziție PURE Omega-3 Secom; Cum să utilizați PURE Omega-3 Secom; Reacții adverse posibile si contraindicatii PURE Omega-3 Secom.

Ce este PURE Omega-3 Secom și pentru ce se folosește

Formula concentrata pe baza de acizi grasi omega-3 per forma de administrare (792 mg EPA & 528 mg DHA per 2 softgel-uri), caracterizată prin puritate înaltă si absorbtie crescuta este ideală pentru sănătatea inimii, a vederii si a creierului. 

pure omega 3 secom pareri forum prospect efecte secundare


PURE Omega-3 are adaos de vitamina E naturală cu scopul de a reduce oxidarea acizilor grasi Omega si adaos de Vitamina D3 pentru sustinerea imunitatii. 

Capsule gelatinoase moi PURE Omega-3 sunt usor de inghitit, fără reflux si miros de peste, cu aromă naturală de lămâie.

PURE Omega-3 are o formulă complexă alcătuită din vitamine şi acizi graşi Omega-3. DHA care contribuie la menţinerea funcţiei normale a creierului şi a vederii, iar in asociere cu EPA contribuie la funcţia normală a inimii. 

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi vitamina C la funcţionarea normală a sistemului imunitar

Compoziție PURE Omega-3 Secom


♦ EPA (acid eicosapentaenoic)  792 mg min. 36%
♦ DHA (acid docosahexaenoic)   528 mg min. 24%
♦ Alţi acizi graşi Omega-3   110 mg
♦ Vitamina E (d-alfa tocoferol)   13.42 mg
♦ Vitamina D3 (colecalciferol)   5 mcg /200 UI

Pure Omega-3 NU conţine: GMO, gluten, ouă, alune/nuci şi produse derivate, soia, lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză).

Mod de administrare PURE Omega-3 Secom


2 capsule/zi, la masă, cu 200 ml apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Efecte adverse și contraindicatii PURE Omega-3 Secom


Efecte secundare: Nu s-au evidenţiat la dozele prescrise.

Contraindicaţii: Utilizarea de către persoanele sub 18 ani, femeile insărcinate, care doresc să rămănă insărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii la peşte sau la oricare dintre componente, care folosesc medicaţie alopată (în special anticoagulante), cărora  urmează să li se efectueze o intervenţie chirurgicală sau diagnosticate cu tulburări de coagulare, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

MAI POTI CITI