SCUT de IMUNITATE Aslavital păreri forumuri. Scut de imunitate Aslavital prospect, beneficii, contraindicații și prețuri

Părerea comentariilor despre Scut de imunitate Aslavital extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei Scut de imunitate Aslavital 30 capsule moi avea prețul de aproximativ 38 lei în farmaciile Help Net

În acest prospect găsiți: Ce este Scut de imunitate Aslavital și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Scut de imunitate Aslavital; Compoziție Scut de imunitate Aslavital; Cum să utilizați Scut de imunitate Aslavital; Reacții adverse posibile si contraindicatii Scut de imunitate Aslavital.

Ce este Scut de imunitate Aslavital și pentru ce se utilizează

aslavital scut de imunitate pareri forum recomandari beneficii

Conform prospectului, Scut de imunitate Aslavital este un supliment cu vitaminele A, C, B12 și D, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. 

Scut de imunitate este singurul produs de pe piață din categoria Imunitate care integrează extract de ienupăr, ingredient atent studiat, recunoscut ca adjuvant în funcționarea optimă a organismului pentru susținerea rezistenței fiziologice în situații de suprasolicitare.

Beneficii Scut de imunitate Aslavita

♦ Vitamina C, vitamina B12 și vitamina B9 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării.
♦ Vitamina E și manganul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
♦ Vitamina C contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E.
♦ Vitamina B12, vitamina C, cuprul, manganul contribuie la metabolismul energetic normal.
♦ Vitamina A, vitamina D, seleniul și cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
♦ Manganul, zincul și seleniul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
♦ Extractul din fructe de Ienupăr susține rezistența fiziologică a organismului în situații de suprasolicitare.

Compoziție Scut de imunitate Aslavital


agent de încărcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui; capsulă: gelatină, glicerină, coloranți/ oxid negru de fier, oxid roșu de fier; agent antiaglomerant: fosfat de calciu; Vitamina C/ acid L-ascorbic; extract uscat 5:1 (dextrine, dioxid de siliciu) din fructe de Ienupăr (Juniperus communis); Vitamina E/ acetat de DL-alfa-tocoferil; agent de îngroșare: mono- și digliceride; emulsifiant: lecitină din soia; oxid de zinc; sulfat de mangan; Vitamina A/ palmitat de retinil; sulfat de cupru; Vitamina B12/ 
cianocobalamină 0,1%; Vitamina D/ colecalciferol; Vitamina B9/acid pteroilmonoglutamic; molibdat de sodiu; selenit de sodiu."


Mod de administrare Scut de imunitate Aslavital


1 capsulă pe zi, în timpul mesei. 

Capsula se înghite cu o cantitate corespunzătoare de lichid.

Reacții adverse și contraindicații Scut de imunitate Aslavital


Produsul conține lecitină din soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare din ingredientele produsului.

Seleniul poate crește riscul de sângerări în timpul operațiilor și postoperator.

Utilizarea suplimentelor alimentare cu seleniu trebuie oprită cu cel puțin 2 săptămâni înainte de orice intervenție chirurgicală.