SOMN de vis Aslavital păreri forumuri. Somn de vis Aslavital prospect, beneficii, contraindicații și prețuri.

Părerea comentariilor despre Somn de vis Aslavital extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analize de sentiment a comentariilor, Somn de vis, pentru nopti linistite Aslavital, 15 capsule moi, Zentiva avea prețul de 12 lei în farmaciile Tei.

În acest prospect găsiți: Ce este Somn de vis Aslavital și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Somn de vis Aslavital; Compoziție Somn de vis Aslavital; Cum să utilizați Somn de vis Aslavital; Reacții adverse posibile si contraindicatii Somn de vis Aslavital.
aslavital somn de vis pareri forum remedii naturale pt insomnie

Ce este Somn de vis Aslavital și pentru ce se utilizează

Conform prospectului Somn de vis Aslavital este un supliment pentru atenuarea tulburărilor de somn și îmbunătățirea calității somnului cu melatonină și extract de mac californian. 

Alături de extractul de Floarea pasiunii, Roiniță și acidul rozmarinic, produsul reprezintă cea mai complexă formulare din categorie.

Melatonina este un hormon înrudit cu serotonina, produs de glanda pineală, localizată în creier și acționează ca un puternic „cronobiologic"", menținând ritmurile circadiene normale. 

Supranumită „hormonul somnului"", melatonina contribuie la atenuarea tulburărilor de somn. Efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație. 

Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. 

Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare. 

Extractul de Mac-californian (Eschscholtzia californica) ajută în cazul stresului cauzat de un stil de viață ocupat, contribuie la relaxare și susține calitatea somnului natural. 

Extractul din Roinița (Melissa officinalis) contribuie la instalarea somnului, susține un somn calm și odihnitor.

Extractul de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) ajută la inducerea calmului și a somnului odihnitor, de bună calitate."

Compoziție Somn de vis Aslavital


- Agent de încărcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui; 
- capsulă: gelatină, glicerină, coloranți/ dioxid de titan, patent blue, oxid negru de fier, carmoizină; 
- Extract hidroetanolic 3,5-7:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din părți aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), cu 3,5% vitexină; 
- Extract apos 5-6,2:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), cu 2% acid rosmarinic; 
- Extract 3-9:1 din părți aeriene de Mac-californian (Eschscholzia californica), cu 0,6% protopină;
- Melatonină.

Mod de administrare Somn de vis Aslavital


1 capsulă pe zi, administrată seara, cu 30 de minute înainte de culcare. 

Capsula de Aslavital Somn de Vis se înghite cu o cantitate corespunzătoare de lichid.


Reacții adverse și contraindicatii Somn de vis Aslavital


Produsul conține lecitină din soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre ingredientele produsului.

Se recomandă evitarea consumului de alcool pe perioada utilizării suplimentului alimentar cu melatonină. 

Nu se recomandă conducătorilor auto și/ sau de utilaje (produsul favorizează instalarea somnului, scăderea atenției, a reflexelor și a puterii de concentrare) în primele 5 ore de la utilizare. 

A nu se utiliza în asociere cu medicamente de tipul barbituricelor, benzodiazepinelor, deoarece melatonina contribuie la creșterea efectului sedativ al acestora. 

Utilizarea în exces sau de către persoanele sensibile la melatonină poate determina dureri de cap, neliniște, insomnie, amețeală, somnolență, tulburări digestive. În aceste situații se recomandă întreruperea utilizării și consultarea personalului de specialitate. 

Nu se recomandă utilizarea în sarcină sau alăptare.