ZILE SENINE Aslavital păreri forumuri. Zile senine Aslavital prospect, compoziție, beneficii și prețuri

Părerea comentariilor despre Zile senine Aslavital extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru susținerea funcționării normale a sistemului nervos:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

La momentul analizei de sentiment a comentariilor prețul Aslavital - Zile senine 30 capsule era de aproximativ 27 lei.

În acest prospect găsiți: Ce este Zile senine Aslavital și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Zile senine Aslavital; Compoziție Zile senine Aslavital; Cum să utilizați Zile senine Aslavital; Reacții adverse posibile si contraindicatii Zile senine Aslavital.
aslavital zile senine prospect pareri forum contraindicatii

Ce este Zile senine Aslavital și pentru ce se utilizează


Zile senine Aslavital acționează împotriva stresului cotidian cu ingrediente precum extract de Gingko biloba și vitamina B12, pentru susținerea funcționării normale a sistemului nervos, precum si magneziu și acid folic. 

Aslavital Zile Senine reprezintă o combinație de ingrediente cu un profil de siguranță foarte mare.

Compoziție Zile senine Aslavital


Agent de încărcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui; capsulă: gelatină, glicerină, coloranți/ dioxid de titan, patent blue, oxid negru de fier; oxid de magneziu; extract hidroetanolic 50:1 din frunze de Ginkgo biloba, cu 24% ginkgoflavonide și 6% lactone terpenice; emulsifiant: lecitină din Soia; agent antiaglomerant: mono și digliceride; Vitamina B6/ clorhidrat de piridoxină; Vitamina B12/ cianocobalamină 0,1% (maltodextrină, citrat trisodic, acid citric); Vitamina B9/acid pteroilmonoglutamic

Mod de administrare Zile senine Aslavital


1 capsulă pe zi, în timpul mesei.

Capsula de Aslavital Zile Senine se înghite cu o cantitate corespunzătoare de lichid.

Reacții adverse și contraindicatii Zile senine Aslavital


Suplimentul conține lecitină din soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest supliment conține extract din Ginkgo biloba. Se recomandă consultarea medicului, înainte de utilizarea acestui produs, dacă urmați tratament anticoagulant sau antiplachetar.