4 BONES PLUS păreri forumuri. 4 BONES PLUS prospect, beneficii, compoziție, reacții adverse și prețuri

Părerea comentariilor despre 4 BONES PLUS Sun Wave extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru menţinerea sănătăţii părului, unghiilor, pielii și oaselor :

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,46

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este 4 BONES PLUS și pentru ce se utilizează; Compoziție 4 BONES PLUS; Cum să utilizați 4 BONES PLUS; Reacții adverse posibile si contraindicatii 4 BONES PLUS.

Ce este 4 BONES PLUS Sun Wave și pentru ce folosește

Complex optim de săruri de calciu – 4 BONES®PLUS  conține 4 forme de calciul cu beneficii multiple recomandat pentru următoarele beneficii:

pareri forum 4 bones plus sun wave♦ carenţă de calciu
♦ pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos și a dinţilor
♦ oboseală excesivă
♦ pentru femei însărcinate sau care alăptează
♦ femei aflate la menopauză

4 BONES PLUS tablete acoperite contin un complex de Calciu natural Hidroxiapatita si alte trei saruri de calciu, formulate impreuna cu Vitamina D3 si alte minerale cu efect important in mentinerea starii de sanatate a organismului si in special a oaselor.

4 BONES PLUS este cea mai complexa asociere de minerale si vitamine, in proportii care asigura o absorbtie eficienta pentru mentinerea densitatii osoase, a bunei functionari a sistemului nervos, muscular, cardio-vascular, endocrin, imunitar si digestiv.

4 BONES PLUS reface echilibrul mineral in cazul persoanelor cu activitate fizica intensa. Este ideal in prevenirea decalcifierii oaselor.

Compoziție 4 BONES PLUS


Calciu ionic - 500 mg
Zinc - 7,5 mg
Mangan - 1,8 mg
Cupru - 1,5 mg
Vitamina D3  - 10 mcg

Calciul este mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul omenesc (un kilogram - un kilogram si jumatate ). Aproape intreaga cantitate de calciu din corp este fixata in oase si dinti iar restul este distribuit in tesuturi si in lichide biologice. Functia principala a calciului in organism este sa consolideze si sa mentina in stare buna de functionare scheletul si dintii. Absorbtia calciului se face in prezenta unei cantitati suficiente de vitamina D.

Vitamina D3 are rol deosebit de important in mentinerea concentratiei serice de calciu si fosfor in limite normale.

Magneziul  are rol in metabolismul vitaminei C, al calciului, fosforului, sodiului si potasiului. Este esential pentru buna functionare a muschilor si nervilor. 

Magneziul impiedica formarea depunerilor de calciu, a calculilor renali si biliari. Magneziul constituie un factor de crestere, un tonic general, un regenerator celular, un echilibrant psihic si un drenor hepatic. Contribuie la mentinerea unui sistem cardiovascular sanatos si previne atacurile de inima. Are actiune antidepresiva, fiind cunoscut si ca mineral antistres.

Manganul este necesar pentru mentinerea starii de sanatate a pielii, oaselor si a cartilagiilor, mentinerea in parametrii normali a zaharului din sange; este important pentru activarea enzimei antioxidante.

Zincul este necesar pentru mentinerea starii de sanatate a vederii, gustului, mirosului si a pielii. Joaca un rol important in fertilitate, sinteza de proteine si regularizarea zaharului din sange.

Cuprul este necesar pentru producerea de ATP, a celulor rosii si colagen, dezvoltarea normala a oaselor, a creierului si a nervilor tisulari.

Mod de administrare 4 BONES PLUS


1-2 tablete pe zi. 

Tabletele de 4 Bones Plus se inghit cu un pahar cu apa dupa masa.

Reacții adverse și contraindicatii 4 BONES PLUS


Nu se cunosc la dozele recomandate.

MAI POTI CITI