CEAI Ciuperca CHAGA de mesteacăn păreri forumuri beneficii, indicații, mod de preparare

Părerea comentariilor despre Ceai Ciuperca CHAGA de mesteacăn extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre ciuperca Inonotus obliquus chaga plafar, ciuperca chaga in românia, Chaga pudra capsule forum:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,35

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este ciuperca Chaga și pentru ce se utilizează


Ciuperca Chaga este unica intre toate ciupercile medicinale si poate deveni unul din cele mai puternice suplimente folosite contra imbatranirii care a fost descoperit pana acum. 

ceai chaga beneficii efecte secundare prospect preparare

La fel ca toate ciupercile medicinale, Chaga contine polizaharide bogate in beta glucan care confera extractelor de ciuperci medicinale proprietatile lor benefice asupra sistemului imunitar.

Cu toate acestea, Chaga mai are si alti compusi activi, acizii primari betulinici, care dau extractelor de Changa proprietati antioxidante puternice. 

Chaga are un scor ridicat ORAC  (masurare a proprietatilor antioxidante), mai ridicat decat oricare altul cunoscut la fructe sau legume (circa 40,000 per 1 mg). Chaga are, de asemenea, compusi de melanina care ar putea hrani pielea si parul.

Ciuperca Chaga se remarcă prin conţinutul său bogat de minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, sodiu, aluminiu, siliciu), fibre, acizi organici mai ales acid oxalic, compuşi steroizi, polizaharide, celuloză, lignină, fenoli şi acizi triterpenici.

Ciuperca Chaga are proprietăţi anticancerigene, citostatice, antiinflamatorii, de protecţie a organismului, de reducere a transpiraţiei, analgezice, respectiv de calmare a durerilor cauzate de tumorile canceroase.

Beneficii ceai ciuperca Chaga

➢ Proprietati anti-virale
➢ Combate gastrita si ulcerul
➢ Abunda in vitaminele din complexul B
➢ Sursa naturala de melanina ce asigura un aspect tineresc si stralucitor al pielii
➢ Combate hipertensiunea
➢ Reduce oboseala
➢ Imbunatateste claritatea mentala
➢ Reduce problemele digestive
➢ Imbunatateste metabolismul inclusiv activarea metabolismului tesuturilor cerebrale
➢ Adjuvant in tratamentul bolilor cardiovasculare
 ➢ Reduce formarea cheagurilor de sange

Ingrediente Ceai Ciuperca Chaga Biooboom: 50% ciuperca Chaga si 50% scoarta mesteacan 


Mod de preparare Ceaiul de Chaga de la BioBoom - un produs natural, provenind de la fermele ecologice. 

Se prepara sub forma de infuzie, adaugand o lingurita de ceai intr-o cana cu apa fierbinte, apoi se lasa 10 - 15 minute acoperit pentru a se efectua infuzia. 

Consumati 1 - 2 cani de ceai chaga pe zi.