CURALIN păreri forumuri. CURALIN capsule prospect, beneficii, compoziție, efecte secundare și prețuri farmacie

Părerea comentariilor despre CURALIN CuraLife supliment pentru Diabet tip 2 extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre administrare suplimente naturiste pentru tratarea diabetului tip II :

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,65

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Suplimentul CuraLin se comercializează în unele farmacii (lista farmaciile se găsește pe site-ul www.curalife.ro/farmacii/) , iar prețul acestuia pe site-ul distribuitorului flacon cu 180 capsule este de aprximativ 289 lei.Ce este CURALIN și pentru ce se utilizează


Beneficii CuraLin

  • Asigurarea unui nivel sănătos și echilibrat al zahărului din sânge
  • Îmbunătățirea funcției celulelor pancreatice sănătoase
  • Creșterea sensibilității la insulină și a producției de insulină
  • Limitarea absorbției zaharurilor și a altor carbohidrați
  • Ajuta digestia si metabolismul
  • Creșterea nivelului zilnic de energie
  • Reducerea poftei de zaharuri si alți carbohidrați

Compoziție CURALIN capsule


♦ Curcuma Longa
♦ Momordica Charantia
♦ Trigonella Foenum Graecum
♦ Amla
♦ Swertia Chirata
♦ Gymnema Sylvestre
♦ Melia Azadirachta
♦ Syzygium Cumini
♦ Tinospora Cordifolia

Tinospora Cordifolia își îndeplinește potențialul antidiabetic prin diminuarea stresului oxidativ, susținând secreția de insulină și inhibând gluconeogeneza și glicogenoliza, regulând astfel glucoza din sânge.

Gymenema Sylvestre este cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce pofta de carbohidrați dulci datorită saponinelor care suprimă receptorii pentru gustul dulce de pe limbă.

Momordica Charantia cunoscut de asemenea sub numele de pepene amar, este folosit în mod tradițional ca un ingredient nutrițional pentru a trata diabetul, în principal în stadii incipiente (rezistență la insulină). Printre ingredientele sale active se numără vicin, charantin, triterpenoide și antioxidanți care reduc nivelurile de radicali liberi.

Mod de administrare CURALIN 


Recomandarea generală este să luați 1-2 capsule după fiecare masă, mic dejun, prânz și cină (înainte de a merge la somn). 

1 capsulă după fiecare masă este recomandată persoanelor cu un nivel mediu zilnic de zahăr sub 8,0 mmol / L (144 mg / dl) și 2 capsule după fiecare masă pentru persoanele cu un nivel mediu zilnic de zahăr peste 8,0 mmol / L (144+ mg / dl). 

Vă recomandăm să vă monitorizați zilnic nivelul glicemiei atunci când utilizați CuraLin, astfel încât să puteți urmări progresul dvs.

Mulți utilizatori declara: 

- O reducere cu până la 30% a nivelului de glucoză în prima lună de utilizare. 

- O îmbunătățire a simptomelor stilului de viață, cum ar fi: oboseală, gură uscată, urinare frecventă, vedere încețoșată, pe parcursul unei perioade de 3 luni.

Reacții adverse și ontraindicatii CURALIN


CuraLin este un produs 100% natural din plante, fără efect secundar. Desigur, ca în cazul oricărui supliment, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de utilizare.

 Curalin este avizat si notificat de catre Institutul de Bioresurse Alimentare.