Honey și Propolis Dr. Max păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție și prețuri

Părerea comentariilor despre Honey și Propolis Dr. Max extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente cu miere si propolis antibiotice naturale fără efecte adverse:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Honey și Propolis Dr. Max și pentru ce se utilizează; Compoziție Honey Propolis Dr. Max; Cum să utilizați Honey Propolis Dr. Max; Reacții adverse posibile si contraindicații Honey Propolis Dr. Max.


miere si propolis dr max pareri forum prospect beneficii

Ce este Honey și Propolis Dr. Max și pentru ce se utilizează


Dr.Max Honey si Propolis este un supliment alimentar ce conține vitamina C care susține funcționarea normala a sistemului imunitar.

Mierea si propolisul ajuta la calmarea senzației de gat uscat si iritat.

Acțiunea puternică antivirală, antibacteriană și antimitotică a propolisului îl cataloghează ca unul dintre cele mai importante antibiotice naturale.

Propolisul este considerat cel mai puternic medicament antiinfecțios cunoscut, fiind un aliat natural puternic în lupta cu răceala și gripa.

Compoziție Honey Propolis Dr. Max drajeuri de supt


Zaharoza, sirop de glucoza, miere poliflora (amestec de miere provenita din spațiul extra comunitar), corector de aciditate (acid citric), acid L-ascorbic, extract de propolis (min. 3% polifenoli), ulei natural de lămâie

Ingrediente per comprimat:

♦ Miere - 28 mg

♦ Vitamina C  - 20 mg

Mod de administrare Honey Propolis Dr. Max 


♦ Copii de peste 3 ani: 2 drajeuri zilnic;

♦ Adulți: 4 drajeuri zilnic

♦ Extract de propolis (1,5-2,5:1) - 10 mg

👉👉 VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Reacții adverse și contraindicatii Honey Propolis Dr. Max 


Nu se cunosc.