PEANIL păreri forumuri. PEANIL PEA prospect, beneficii. contraindicații și prețuri.

Părerea comentariilor despre PEANIL capsule (Palmitoiletanolamid) tratamentul durerii cronice extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru Peanil efecte adverse și secundare, Peanil beneficii și compoziție:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,44
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este PEANIL capsule și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Compoziție Peanil; Cum să utilizați Peanil; Reacții adverse posibile si contraindicații Peanil.

Ce este PEANIL Plantapol și pentru ce se utilizează


Peanil este un supliment alimentar a cărui compoziție, palmitoiletanolamida (PEA) și acid L-ascorbic (vitamina C), contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar, protejează celulele de stresul oxidativ și reduce senzația de oboseală și epuizare. 


Compoziție capsule Peanil Plantapol

peanil pea capsule pareri forum prospect efecte secundare


♦ Palmitoiletanolamida (micronizată şi ultramicronizată) - 400 mg

♦ Vitamina C (acid L-ascorbic)  - 300 mg

Palmitoiletanolamida (PEA) este o substanță care este sintetizată în mod normal în organism atunci când celulele sau țesuturile sale sunt expuse la stres sau traume. 

Palmitoiletanolamida s-a dovedit clinic a inhiba eliberarea de mediatori inflamatori din celulele  imune și astfel reduce inflamația țesutului nervos și exercită un efect analgezic. 

Cu toate acestea, în cazul durerii cronice, cantitatea de PEA pe care organismul uman o produce singur este insuficientă și trebuie administrată extern. 

Efectele PEA ca terapie antiinflamatoare și analgezică au fost demonstrate în peste 30 de studii clinice cu peste 6.000 de pacienți.

Vitamina С este un puternic antioxidant care reduce efectele nocive ale radicalilor liberi formați în timpul inflamației țesutului nervos și astfel îl protejează. 

Pe lângă aceste efecte, în ultimii ani s-a constatat că vitamina C stimulează formarea unor substanțe produse în mod natural de către organism şi, care exercită un efect analgezic. 

Astfel de substanțe naturale produse de organism sunt endorfinele, care se mai numesc „hormonii fericirii”, deoarece ameliorează durerea, au efect antiinflamator și conduc la îmbunătățirea stării generale de bine.

Mod de administrare Peanil


Administraţi 1 capsulă de Peanil cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, dimineața și seara, timp de 2 săptămâni, apoi 1 capsulă zilnic timp de 30-60 de zile. 

Dacă este necesar, doza poate fi crescută din nou la 2 capsule pe zi și durata administrării poate fi prelungită.

Reacții adverse și contraindicatii Peanil


Contraindicații: copii mai mici de 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ. 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. 

A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, până la 25 de grade. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

La momentul analizei Peanil 15 capsule Plantopol avea prețul recomandat de 38 lei.


MAI POTI CITI