Prosinus comprimate păreri forumuri. Prosinus prospect, beneficii, compoziție și prețuri.

Părerea comentariilor despre PROSINUS comprimate Fiterman Pharma extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre medicamente pentru tratamentul stărilor febrile, congestiei mucoasei nazale şi hipersecreţiei nazale

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Prosinus Fiterman Pharma și pentru ce se utilizează; Compoziție Prosinus; Cum să utilizați Prosinus; Reacții adverse posibile si contraindicatii Prosinus comprimate.

Prosinus 500 mg / 30 mg, 20 comprimate avea la momentul analizei prețul de aproximativ 14 lei.
prosinus comprimate 500 mg pareri forum medicamente cae desfunda nasul

Ce este Prosinus comprimate și pentru ce se folosește


Tratează simptome de răceala si gripa si desfundă nasul!

Prosinus comprimate filmate este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata (de exemplu cefalee, dureri in gat, dureri sinusale), al stărilor febrile, congestiei mucoasei nazale si hipersecreției nazale.

Beneficii

Paracetamolul este utilizat pentru ameliorarea durerilor de intensitate mica pana la moderata si in stari febrile. Pseudoefedrina prezinta eficacitate ca decongestionant nazal.

Compoziție Prosinus


Fiecare comprimat filmat contine paracetamol 500 mg si clorhidrat de pseudoefedrina 30 mg. 

Celelalte componente sunt: nucleu-celuloză microcristalina PH 102, polivinilpirolidona K 30, amidonglicolat de sodiu tip A, talc, amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu; film-Opadry II white 85F18422, alcool polivinilic partial hidrolizat, dioxid de titan (E 171), macrogol/PEG 3350, talc.

Mod de administrare Prosinus


Adulți (inclusiv vârstnicii) si adolescenti peste 12 ani: doza recomandata este de 2 comprimate filmate Prosinus® de maxim 3 ori pe zi, la nevoie, pentru ameliorarea simptomelor. 

Intervalul minim intre administrări este de 4 ore. Nu se vor administra mai mult de 3 doze in 24 de ore.

Se recomandă evitarea consumului de băuturi alcoolice în timpul tratamentului. Riscul supradozajului este mai mare la pacienții cu ciroză hepatică nonalcoolică.

Reacții adverse și contraindicații Prosinus


Hipersensibilitate la paracetamol și pseudoefedrină sau la oricare dintre excipienţii enumeraţi.

Insuficienţă hepatocelulară.

Deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază.

Insuficienţă cardiacă decompensată.

Hipertensiune arterială severă.

Boală coronariană severă.


MAI POTI CITI