TRIACNEAL Expert Emulsie ten acneic păreri forumuri, beneficii, compoziţie, utilizare şi preţuri

Părerea comentariilor despre Triacneal Expert Emulsie ten acneic 30 ml extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cosmetice bune care ajuta la eliminarea coșurilor:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,65

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Triacneal Expert Emulsie ten acneic și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Triacneal Expert Emulsie ten acneic; Compoziție Triacneal Expert Emulsie ten acneic; Cum să utilizați Triacneal Expert Emulsie ten acneic; Reacții adverse posibile si contraindicații Triacneal Expert Emulsie ten acneic.

Ce este Triacneal Expert Emulsie ten acneic şi pentru ce se utilizează


Triacneal expert este o emulsie speciala de îngrijire a pielii cu tendință acneica la adulți si adolescenti. Produsul este o emulsie cremoasa care se întinde ușor si este absorbita rapid in piele, hidratează si oferă confort pielii.

TriAcnéal EXPERT este un produs de îngrijire a pielii dezvoltat special pentru a estompa imperfecțiunile persistente si semnele reziduale de pe pielea predispusa la acnee a adulților.

triacneal expert pareri forum tratament acnee


Beneficii TriAcnéal EXPERT:

1. Anti-imperfectiuni: Diolényl®, inovație brevetata dezvoltata de Pierre Fabre Research, cu actiune tripla selectiva pentru limitarea riscului de proliferare bacteriana (demonstrata clinic in vitro pe P. acnes), reduce roșeață si ajuta la eliminarea coșurilor.

2. Exfoliere: X-PressinTM contribuie la reducerea punctelor negre si netezește textura pielii.

3. Netezire: Retinaldehida ajuta la reducerea semnelor reziduale si oferă beneficii anti-îmbătrânire. –

4. Calmare: Apa termala Avène are proprietăți calmante si anti-iritante.

Compoziție Triacneal Expert Emulsie ten acneic


Avene thermal spring water (avene aqua). caprylic/capric triglyceride. isododecane. isodecyl neopentanoate. pentylene glycol. propylene glycol. glycerin. glyceryl stearate. peg-100 stearate. water (aqua). polymethyl methacrylate. 1,2-hexanediol. algin. arachidyl alcohol. arachidyl glucoside. behenyl alcohol. bht. caprylyl glycol. caprylyl glycol linseedate. carbomer. disodium edta. fragrance (parfum). hydrogenated polyisobutene. hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer. papain. peg-7 trimethylolpropane coconut ether. potassium sorbate. red 33 (ci 17200). retinal. sodium hydroxide. sorbitan isostearate.

Mod de administrare Triacneal Expert Emulsie ten acneic


Aplicați uniform TriAcnéal EXPERT seara, pe pielea perfect uscata, după ce folosiți produsul de curățare Cleanance.

Evitați contactul cu ochii si buzele si conturul acestora. 


Reacții adverse şi contraindicații Triacneal Expert Emulsie ten acneic


Reduceți expunerea la soare. 

In cazul expunerii la soare, folosiți protecție solara corespunzătoare.

Nu se aplica pe durata sarcinii.