DERMAFIX gel acnee şi puncte negre păreri forumuri. DermaFix prospect, beneficii, compoziţie şi preţuri.

Părerea comentariilor despre DermaFix gel pentru acnee şi puncte negre extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cosmetice profesionale pentru tratamentul acneei şi a punctelor negre:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este DermaFix gel și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați DermaFix; Compoziție DermaFix; Cum să utilizați DermaFix; Reacții adverse posibile si contraindicatii DermaFix.

dermafix gel pareri forum remedii acnee si puncte negre

Ce este DermaFix gel pentru acnee şi puncte negre şi pentru ce se foloseşte


DermaFix gel are la bază o formulă unică și inovatoare, dezvoltată pe parcursul a peste 35 de ani de cercetare clinică, bazată pe principii active cu efecte dovedite în tratarea acneei și punctelor negre.

DermaFix gel este un remediu inovator, ce combină proprietățile active din peste 10 ingrediente cheie, cu roluri antibacteriene, antifungice, de calmare a pielii și de accelerare a procesului de vindecare a leziunilor asociate cu acneea.

Compoziție DermaFix gel pentru acnee şi puncte negre


Aqua, Propylene Glycol, Farnesyl Acetate, Panthenyl Triacetate, Tocopheryl Acetate, Lysine Carboxymethyl Cysteinate, Lysine Thiazolidine Carboxylate, Triethanolamine, Carbomer, Benzyl alcohol, Salicylic acid, Glycerin, Sorbic acid, Panthenol

👉 DermaFix gel conține Panthenol, Vitamina E și uleiuri esențiale ce susțin repararea, cicatrizarea și tonifierea tenului, cât și extracte active naturale cu rol antibiotic, ce contribuie la tratarea coșurilor și a punctelor negre.

👉 Echinacea Purpurea, Eucalyptus Globulus și Chamomilla Recutita-Matricaria elimină în mod eficient bacteriile care duc la apariția acneei.

👉 Lavandula Angustifolia, Pelargonium Graveolens și Daucus Carota Sativa accelerează procesul de vindecare a pielii, prin stimularea formării de noi celule.

👉 Aloe Barbadensis, Bee Propolis și Pogostemon Cablin curăță profund, hidratează și asigură o bună protecție UV a pielii.

Mod de utilizare DermaFix gel pentru acnee şi puncte negre


DermaFix gel se aplică local la nivelul zonei acneice, de 3-4 ori pe zi sau de mai multe ori, dacă este necesar. 

Nu se spală și nici nu se șterge zona afectată după aplicare.

Reacții adverse şi contraindicatii DermaFix gel pentru acnee şi puncte negre


Poate fi folosit de bărbați, femei și de copii în vârstă de peste 12 ani. Pentru copiii cu vârsta sub 12 ani, este recomandat să fie folosit sub supraveghere medicală.

A  se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se înghiți. A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

A se folosi înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj. Nu utilizaţi dacă sunteţi alergic la unul dintre ingrediente. Exclusiv pentru uz extern. 


MAI POTI CITI