Doppelherz aktiv Imunitate păreri forumuri. Doppelherz aktiv Imunitate prospect, beneficii, compoziţie şi preţuri.

Părerea comentariilor despre Doppelherz aktiv Imunitate extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru imunitate :

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Doppelherz aktiv Imunitate și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Doppelherz aktiv Imunitate; Compoziție Doppelherz aktiv Imunitate; Cum să utilizați Doppelherz aktiv Imunitate; Reacții adverse posibile si contraindicatii Doppelherz aktiv Imunitate.


pareri doppelherz aktiv imunitate forumuri sistem imunitar

Ce este Doppelherz aktiv Imunitate şi pentru ce se utilizează


Zincul și Seleniul, precum și Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Zincul este, de asemenea, implicat în diviziunea celulară.

Suplimentar, Seleniul joacă, de asemenea, un rol în funcționarea normală a tiroidei.

Organismul nu poate sintetiza oligoelementele vitale Zinc și Seleniu. Prin urmare, trebuie să le luăm în mod constant și în cantități adecvate din alimente.

Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea.  Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 200 mg, în plus față de aportul zilnic recomandat de Vitamina C.

Rolul Vitaminei D în menținerea sănătății sistemului osos este binecunoscut. Cercetările recente însă au arătat că Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Funcția de apărare a organismului poate fi mobilizată numai dacă Vitamina D este disponibilă în cantități suficiente.

Vitamina B12 îndeplinește numeroase roluri în organism: sprijină metabolismul energetic normal și contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Și - foarte important pentru mulți dintre noi astăzi - Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Compoziție Doppelherz aktiv Imunitate

Vitamina C - 800 mg
Vitamina D - 25 µ
Vitamina B12 - 30 µ
Zinc  -10 mg
Seleniu - 55 µ

Mod de administrare Doppelherz aktiv Imunitate


Se recomandă a se administra 1 comprimat efervescent dizolvat ȋntr-un pahar cu apă (200 ml), zilnic.

Reacții adverse şi contraindicatii Doppelherz aktiv ImunitateA nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25oC, în ambalajul original.


MAI POTI CITI