Dr. Max Simethicon 80mg păreri forumuri. Simethicon 80mg prospect, compoziție, beneficii și prețuri.

Părerea comentariilor despre Simethicon 80mg Dr. Max 30 capsule extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre medicamente cu simeticonă alternativă la Kebene și Espumisan :

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Simethicon 80mg Dr. Max și pentru ce se utilizează; Compoziție Simethicon 80mg; Cum să utilizați Simethicon 80mg; Reacții adverse posibile si contraindicatii Simethicon 80mg.


pareri forum dr max simethicon 80 mg remedii balonare si gaze intestinale

Ce este Simethicon 80mg și pentru ce se utilizează


Dr.Max Simethicon 80 mg este un dispozitiv medical indicat pentru eructatie si disconfort cauzate de acumularea excesiva de gaze si aer in tractul gastro-intestinal, provocand tensiune si presiune in intestine.

Simeticona prezinta numai activitate de suprafata si nu intra in reactii chimice. Este o substanta inerta din punct de vedere farmacologic si fiziologic.

Beneficii

Dr.Max Simethicon 80 mg este indicat pentru ameliorarea simptomelor de exces de gaz acumulat in stomac si intestine ca rezultat al fermentatiei intestinale in timpul proceselor metabolice. Simptomele includ: senzatia de plenitudine, flatulenta, eructatii care pot rezulta dintr-o dieta deficitara.

Compoziție Simethicon 80mg


Simethicon 80 mg este un dispozitiv medical ce conține 80 mg simeticonă. într-o capsulă moale de gelatină. Învelișul conține gelatină de porc și glicerină.

Mod de administrare Simethicon 80mg


Capsulele de Simethicon 80 mg se administreaza pe cale orala, inainte sau dupa masa, impreuna cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu, un pahar de apa).

Evitati bauturile carbogazoase in timpul administrarii produsului.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Reacții adverse și contraindicatii Simethicon 80mg


Nu se cunosc la dozele recomandate.

Datorita faptului ca nu este absorbita, simeticona ofera beneficiul sigurantei: nu interfera cu procesele metabolice ale organismului sau cu motilitatea intestinala.

MAI POTI CITI