Dropsuri CALMOTUSIN Dacia Plant păreri forumuri. Dropsuri Calmotusin prospect, beneficii, compoziție și prețuri.

Părerea comentariilor despre Dropsuri Calmotusin Dacia Plant extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale pentru dureri în gât care au efect rapid:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Dropsuri Calmotusin Dacia Plant și pentru ce se utilizează; Compoziție Dropsuri Calmotusin; Cum să utilizați Dropsuri Calmotusin; Reacții adverse posibile si contraindicatii Dropsuri Calmotusin.

Ce sunt Dropsurile Calmotusin și pentru ce se utilizează


Dropsurile Calmotusin sunt soluția ideala atunci când simțim ca ne jenează in gat sau avem dureri moderate. In plus fata de compoziția originala care ajuta la ameliorarea eficienta a durerilor de gat,  despre care vom vorbi in rândurile următoarea, mai exista si un alt avantaj al dropsurilor Calmotusin: cresc producția de saliva si ajuta la menținerea lubrifierii gatului.
pareri calmotusin dropsuri forum leacuri naturale dureri in gat

Se pot lua oricând si ne ajuta sa ținem inflamația si durerea sub control in timpul zilei si înainte de culcare.

Dropsurile Calmotusin au o formula naturala complexa cu 7 plante medicinale, 5 uleiuri esențiale, miere de salcâm si nectar din flori de cocos si sunt concepute pentru decongestionarea cailor respiratorii si usurarea respirației.

Vei simți încă de la primul drops efectul calmant, emolient si plăcut pe care il are asupra gatului si faringelui.  Senzația este dublată apoi de gustul dulce si bun si întregită de senzația de libertate in respirație pe care o capeți!

Acțiuni benefice

- emolienta;
- fluidifianta a secrețiilor bronsice;
- expectoranta;
- decongestiva la nivelul tractului respirator;
- antiinflamatoare;
- calmanta.

Compoziție Dropsuri Calmotusin


glucoza ( 54,64%) ; cocos (Cocos nucifera) - nectar din flori cristalizat (36,43%); miere de salcâm (7,29%); extract moale din amestec de plante* (0,73%); eucalipt - mentol (0,62%) ; uleiuri esențiale** (0,29%). *amestec de plante: pătlagină (Plantago lanceolata) - frunze (30%); isop (Hyssopus officinalis) - parți aeriene (20%); nalba-mare (Althaea officinalis) - rădăcini (20%); ciubotica-cucului (Primula officinalis) - parți aeriene (10%); scai-vanat (Eryngium planum) - parți aeriene (10%); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - rădăcini (5%); ghimbir (Zingiber officinale) - rădăcini (5%). **uleiuri esențiale: eucalipt (Eucalyptus globulus) (38,16%); anason (Pimpinella anisum)(24,16%); menta - sălbatica (Mentha arvensis)(12,56%); portocal-dulce (Citrus sinensis)(12,56%); lămâi (Citrus limonum)(12,56%).

Mod de administrare Dropsuri Calmotusin


Adulți si copii cu vârsta de peste 5 ani: cate 1 bomboana de 3-5 ori pe zi. 

Dropsurile Calmotusin nu se mesteca si nu se înghit întregi.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Reacții adverse și contraindicatii Dropsuri Calmotusin


Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Se consuma cu prudenta de către persoanele cu diabet zaharat.


MAI POTI CITI